Profhilo Akademikliniken

Microtox - reduserer rynker og bevarer naturlig mimikk

AK Microtox Natural Expressions gir huden glød og reduserer rynker

AK Microtox Natural Expressions er en ny, skånsom metode for å redusere rynker og fine linjer på en naturlig måte.

Med AK Microtox Natural Expressions får du fordelene med medisinsk rynkebehandling, uten å ødelegge din mimikk eller å bli stiv. Behandlingen går ut på å injisere en mindre mengde toksiner jevnt fordelt i hele ansiktet. Resultatet blir et slettere helhetsinntrykk – uten å ødelegge et naturlig uttrykk. Behandlingen minsker ofte også porer, gir mindre rynker og mer glød i huden.

Usikker på om dette kan passe for deg? Hos Akademikliniken setter vi opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Vi setter av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Så setter vi opp en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker. Det er alltid ansvarlig lege avgjør om du som pasient kan få medisinsk rynkebehandling, det avgjøres på bakgrunn av en slik forundersøkelse hos oss. Ring oss gjerne i forkant dersom du har spørsmål.

Hvem passer behandling med AK Microtox Natural Expressions for?

AK Microtox Natural Expressions benyttes fremfor alt for å behandle følgende indikasjoner:

  • Rynker og fine linjer
  • Store porer

En tradisjonell medisinsk rynkebehandling går ut på å redusere nesten alle rynker og linjer på et lokalt område i ansiktet. AK Microtox Natural Expressions går ut på å behandle rynker og fine linjer jevnt over hele ansiktet i mindre lokale doser, og beholde mer av det naturlige uttrykket.

Hvordan foregår en AK Microtox-behandling?

Behandleren injiserer en liten mengde toksiner  ved hjelp av en veldig tynn nål, jevnt fordelt over ansiktet. Injeksjonene plasseres ytterst i hudlaget i motsetning til tradisjonell medisinsk rynkebehandling som injiseres i muskelen.

Som oftest behøves det ikke bedøvelse, men muligheten finnes om man ønsker det. Totalt tar behandlingen cirka 15-30 minutter.

Konsultation för injektionsbehandling

Hva skjer etter behandlingen?

Som regel innebærer behandlingen ingen risiko, og du kan gå tilbake til jobben eller på fest på kvelden om du ønsker dette. Vær oppmerksom på at du kan få forbigående blåmerker.

Effekten er ikke permanent, men varer i cirka 2-4 måneder, og man kan gjenta behandlingen om man ønsker dette. For å opprettholde effekten bør man gjenta behandlingen 2-4 ganger per år (studier viser at effekten varer litt lengre for hver behandling som utføres).

Anbefalt etterbehandling

Ofte kombinerer man medisinsk rynkebehandling med fillers. Fillere benyttes blant annet for hudforyngelse, ansiktskonturering og for å skape volum, fjerne rynker og forstørre lepper.

Hva er forskjellen på filler og medisinsk rynkebehandling og hvordan velger jeg riktig?

Medisinsk rynkebehandling reduserer muskulære rynker ved å hindre at musklene i f.eks. pannen ikke trekker seg sammen, noe som igjen gjør at huden glattes ut. Filler er en gelé bestående av hyaluronsyre som man benytter for å fylle ut linjer og rynker, tilføre volum i f.eks. lepper og kinn.

Generelt kan man si at man i vesentlig grad anbefaler medisinske rynkebehandling fra øynene og opp og filler fra øynene og ned.

Er du i tvil vil vår kosmetiske sykepleier alltid kunne hjelpe deg å finne ut hva som passer best for deg …

Hva koster en behandling med AK Microtox?

Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.