Peeling - for et freshere utseende

Skin Center

PRX-T33

ZO 3 - step peel

Pure AK Peel

Pure Mandelic Peel

Kirurgisk enhet

CO2 laser

Crotonoljepeel

Våre peelinger

Akademiklinikes egne peelinger, Mandelic peel med mandelsyre og AK peel med glykolsyre, melkesyre og kojic syre,  retter seg mot de pasientene som har hudproblemer, slik som f.eks. solskader, hyperpigmentering, sensitiv hud, irritert hud, fet hud eller/og akne. 

 

TCA-peeling egner seg til aldret, solskadet, hyperpigmentert eller grov hud. TCA-peel finnes i flere styrker, hvorav den kraftigste utføres under narkose. Behandlingen gjør at man flasser av den gamle huden, og en ny, frisk hud kommer frem. Resultatet avhenger av konsentrasjonen av syre i preparatet.

PRX (PRXT33) er den nye generasjonens TCA-peel for alle ulike hudtyper og aldre.

Peeling tilpasset din hud

En peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. En peelingbehandling fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød.

Hos Akademikliniken tilbyr vi en rekke forskjellige peelinger, tilpasset alle typer hud. Peelingene vi tilbyr har dokumentert effekt og utføres av sertifiserte sykepleiere eller hudpleiere. En peeling kan enten gjøres som en engangsbehandling, eller som en kur for et mer varig resultat.

Les mer om


Hva skjer før behandlingen?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først.

Du må fylle ut et helseskjema, i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling før din konsultasjon. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere eller hudpleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser og det blir god anledning til å stille spørsmål. I de fleste tilfeller vil man kunne utføre behandlingen samme dag som konsultasjonen.

Hva skjer etter behandlingen?

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter du har utført en peeling. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 for å minimere risikoen for at det ikke skal oppstå skader i huden etter behandling. Før du drar fra klinikken, vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen, og eventuelle reaksjoner som kan oppstå. Har du spørsmål etter behandling kan du alltid ta kontakt med klinikken hvor du fikk utført behandlingen.

Hos Akademikliniken får du alltid god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hudtilstand. Vi fører hudpleieserier fra Akademikliniken skincare og ZO Skin Health

 

Hva koster Peeling?

 

 

Konsultasjon 350,-
Pure AK Peel fra 1 495,-
Pure Mandelic Peel fra 1 495,-
ZO 3 -Step Peel fra 3 500,-
PRX-T33 fra 2 200,-

 

 

 

 

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes.

 

 

Vi tilbyr peelingbehandlinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

    


   


   

   


   
   

   

  Innhold godkjent av Bjørn Tvedt

  Få nyheter direkte

  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/