Kjemisk peeling - for et freshere utseende

Skin Center

PRX-T33

ZO 3 - step peel

Pure AK Peel

Pure Mandelic Peel

Kirurgisk enhet

CO2 laser

Crotonoljepeel

Våre peelinger

Vi tilbyr en ulike rekke peelinger for ansiktet og noen få som også kan brukes på hals og bryst.

Akademiklinikes egne peelinger, Pure Mandelic peel med mandelsyre og Pure AK peel med glykolsyre, melkesyre og kojic syre,  retter seg mot de pasientene som har hudproblemer, slik som f.eks. solskader, hyperpigmentering, sensitiv hud, irritert hud, fet hud eller/og akne.  Disse peelingene er relativt milde og har lite nedetid med tanke på flassing og rødhet. Man må vanligvis påregne 4-6 behandlinger for optimale resultater, men man kan også gjøre bare én for en oppfriskning.

TCA-peeling egner seg til aldret, solskadet, hyperpigmentert eller grov hud. TCA-peel finnes i flere styrker, hvorav den kraftigste utføres under narkose. Behandlingen gjør at man flasser av den gamle huden, og en ny, frisk hud kommer frem. Resultatet avhenger av konsentrasjonen av syre i preparatet. De peelinger vi har som inneholder TCA er ZO 3-step peel, ZO Controlled Depth Peel og PRX-T33.

PRX (PRXT33) er den nye generasjonens TCA-peel for alle ulike hudtyper og aldre. Denne gir svært gode resultater på porer, glød og generell hudkvalitet nesten uten flassing og nedetid.

Peeling tilpasset din hud

En kjemisk peeling er en behandling hvor en kjemisk løsning (vanligvis en fruktsyre eller en annen syre) påføres huden Så får peelingen trekke ned i hudlagene i en viss tid før den nøytraliseres. Peelingen gir en eksfoliering av huden, hvor de øverste hudlagene flasser av og ny hud kommer til syne. En peelingbehandling kan fjerne gamle og skadede hudceller,  redusere pigmenter, porer, fine linjer og rynker i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Dypere peelinger gir økt produksjon av kollagen og elastin som påvirker hudens elastisitet og spenst. De dypeste peelingene gir også oppstramming.

Hos Akademikliniken tilbyr vi en rekke forskjellige peelinger, tilpasset alle typer hud. Peelingene vi tilbyr har dokumentert effekt og utføres av sertifiserte sykepleiere eller plastikkirurger. En peeling kan enten gjøres som en engangs-behandling, eller som en kur for et mer varig resultat.

Les mer om


Hva skjer før behandlingen?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først.

Du må fylle ut et helseskjema, i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling før din konsultasjon. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere eller kirurger snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser og det blir god anledning til å stille spørsmål. I de fleste tilfeller vil man kunne utføre behandlingen samme dag som konsultasjonen.

I enkelte tilfeller er det behov for forbehandling av huden. Dette kan være om man har pigmenteringsproblematikk eller dersom man skal gjøre en dypere peeling. I de tilfeller vil du få anbefalt et medisinsk hudprogram med a-vitamin og pigmenthemmere som du skal bruke minst 6 uker før vi kan gjøre selve peelingen. Dette gjøres for å hindre uønskede bivirkninger som for eksempel hyperpigmenteringerr.

Hva skjer etter behandlingen?

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter du har utført en peeling. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 for å minimere risikoen for at det ikke skal oppstå skader i huden etter behandling.  I enkelte tilfeller vi du få beskjed om å bruke høyere solfaktor og for flere av våre peelinger bør du unngå direkte sol  helt i kortere eller lengre tid i etterkant. Før du drar fra klinikken, vil du få informasjon om selve behandlingen, og eventuelle reaksjoner som kan oppstå. Har du spørsmål etter behandling kan du alltid ta kontakt med klinikken hvor du fikk utført behandlingen.

Hos Akademikliniken får du alltid god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hudtilstand. Vi fører hudpleieserier fra Akademikliniken skincare og ZO Skin Health

 

Hva koster Peeling?

 

 

Konsultasjon 350,-
Pure AK Peel fra 1 495,-
Pure Mandelic Peel fra 1 495,-
ZO 3 -Step Peel fra 3 500,-
PRX-T33 fra 2 200,-

 

 

 

 

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes.

 

 

Vi tilbyr peelingbehandlinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

    


   


   

   


   
   

   

  Innhold godkjent av Bjørn Tvedt

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/