Vi har lang erfaring med medisinske hudbehandlinger

Hva er hudbehandlinger?

Hudbehandlinger regner vi som ulike typer behandlinger som benyttes for rynkebehandling, antiage, hudforyngelse, behandling av porer, pigmentflekker, hudstruktur, sprengte blodkar, arr og oppstramming som ikke utføres med injeksjoner. Behandlingene kan være med laser, IPL, Microneedeling, Peelinger etc. Akademikliniken har bred og lang erfaring innenfor dette fagfeltet. Våre sykepleiere er spesialutdannede, sertifiserte og kan skreddersy en behandling med tanke på den enkeltes ønsker, muligheter og indikasjoner. Vi engasjerer oss for at du skal kjenne deg trygg med din beslutning og vi lever for naturlige resultater.

Hudbehandlinger

 

Hydrafacial

 

Dermapen

 →

AquaGold

 

Vi deler hudbehandlinger inn i flere ulike typer.

 • Dermapen – Dermapen er en avansert fraksjonert form for microneedeling som øker hudens kollagenproduksjon. Behandlingen kan sammenlignes med en fraksjonert laser, men med mindre bivirkninger og kortere tilhelingstid. Kan benyttes for porer, arr, rynker og linjer og er flott i kombinasjon med andre behandlinger.
 • Medisinske kremer – Vi benytter oss av ZO Skin Health medisinske kremer for behandling alene eller i kombinasjon med andre behandlinger for pigmenter, acne, rosacea, rynker, arr, linjer, porer etc. Har du behov for et mer generelt hudprogram tilbyr vi det både med ZO Skin Health og Akademikliniken Skin Care -vår egen kremserie.
 • Hydrafacial – En medisinsk gradert hudbehandling og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksoflierer, trekker ut og fukter, alt på en gang. Hydrarfacial kan enten gjøres som en klassisk hudbehandling for fukt, glød og porereduksjon, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone, anti rødhet eller antiage.
 • AquaGold – er ment som en siste finish for huden og er veldig godt egnet for de bittesmå rynkene rundt øynene samt porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette. Har du større hudproblemer, dypere linjer eller lignende vil vi alltid anbefale andre behandlinger først og heller avslutte med Aquagold.

 

Hudkonsultasjon?

Hva man velger kan avhenge av ulike faktorer som jobb og livsstil, hvor kraftig problemet er eller konkrete ønsker fra deg som kunde. I de fleste tilfeller vil en kombinasjon av flere behandlinger gi en enda bedre effekt enn av en behandling alene. Et godt eksempel på dette er medisinske hudbehandlinger som nesten alltid vil gi bedre resultater dersom det benyttes sammen med f.eks Dermapen, peeling eller IPL.

Er du i tvil vil en uforpliktende konsultasjon med en av våre kosmetiske sykepleiere alltid kunne hjelpe deg å finne ut hva som passer best for deg og hjelpe deg med å finne en god plan for dine behandlinger.

Kan jeg få behandling på samme dag som jeg kommer til konsultasjon?

Dersom du planlegger å gjøre Dermapen, HydraFacial, PRX, peeling  eller mindre områder laser kan du fint gjøre behandling samtidig som du er til konsultasjon så lenge det er satt av tid til det. Skal du derimot gjøre Fraxel vil gi gjerne at du kommer til en separat konsultasjon i forkant.  Ved denne konsultasjonen tas det bilder, du får informasjon, fyller ut et helseskjema og får snakke med en kosmetisk sykepleier som forklarer deg mer om behandlingen.

Når bør jeg ikke gjøre hudbehandlinger?

Dersom du er gravid eller ammende, skal du vanligvis ikke gjøre hudbehandlinger.  Du bør også unngå hudbehandlinger dersom du har aktive infeksjoner som krever antibiotika dagen du skal ha behandling. Dersom du plages med munnsår, skal du alltid unngå behandling i ansiktet mens utbruddet pågår og det er alltid lurt å gi behandleren din beskjed dersom du får munnsår jevnlig.  Dersom du ikke er gravid, men bare ammer, er IPL og Hydrafacial ok.

Hvor lenge varer effekten av hudbehandlingen?

Varigheten av en behandling er individuelle og vil variere etter utgangspunkt, område som behandles, alder, livsstil etc. Ofte vil resultatet av en behandling vare lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode.  Enkelte behandlinger må alltid gjøres i serier på 2 eller flere for å oppnå ønsket effekt.

 • Dermapen: Varig effekt på arr, men må vedlikeholdes for hudforyngelse og porer, rynker.
 • Hydrafacial: Anbefales i kur på 3-6 behandlinger men kan også gjøres som enkeltbehandling.
 • AquaGold: Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling.

Akademikliniken kan ikke gi garantier for det kosmetiske resultatet av den enkelte behandling. 

Hva er inkludert i prisen?

Eventuell bedøvelse er alltid inkludert i prisen hos oss dersom det er nødvendig. Skulle du ha spørsmål i etterkant av behandlingen vil du alltid kunne komme til en kostnadsfri kontroll. Dersom vi setter deg på et kraftigere medisinsk hudporgram er flere kontroller inkludert i prisen. Anbelaninger om kombinasjon med f.eks injeksjonsbehandlinger eller andre hudbehandlinger for ytterligere resultat hjelper vi deg selvfølgelig med.

Priser medisinske hudbehandling 

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling

 

Ved det første besøket hos oss møter du en erfaren kosmetisk sykepleier som lytter til dine ønsker, går igjennom alternativene for behandling og svarer på dine spørsmål. Under besøket får du også informasjon om hva behandlingen vil koste og om evt. forholdsregler. Du må også fylle ut et helseskjema som gjelder din helsetilstand og tidligere sykdommer og behandlinger.

Det er viktig at du har realistiske forventninger og at du får informasjon om hvilke forandringer en behandling vil medføre. Dersom du velger å gå booke en behandling, kan vi enten hjelpe deg å finne en time, eller i noen tilfeller – behandle direkte dersom det er satt av tid til det.

 

Røyking
Før alle microneedlingbehandlinger er det en fordel, men ikke nødvendig, at du ikke røyker 4 timer før og etter behandlingen. Dette for å sikre optimal sirkulasjon og dermed bedre effekt der du behandler.

 

Forhåndsregler for medisiner
Bruker du faste medisine, fyll inn på helseskjema, så vil vi kunne hjelpe deg dersom det er noe du bør unngå.  Spesielt blodfortynnende kan medføre en økt risiko for hematomer eller blåmerker og kan være fint å unngå.

Hva koster Dermapen behandling?

 

 

   Priser Oslo

Konsultasjon 350,-
Dermapen microneedling fra 1 700,-
Dermapen, ansikt, hals eller bryst 2 900,-
Dermapen Restylane skinbooster fra 5 200,-

 

Bestill time

 

Prisen er avhengig av område og metode/behandling som benyttes. 

 

Konsultasjon 350,-
Dermapen microneedling fra 1 300,-
Dermapen, ansikt, hals eller bryst 2 500,-
Dermapen Restylane skinbooster fra 4 800,-

 

Bestill time

 

Prisen er avhengig av område og metode/behandling som benyttes. 

Hva koster Hydrafacial?

 

Konsultasjon 350,-
HydraFacial, helt ansikt  1 700,-
HydraFacial ZO Rozatrol Booster (mot rød/irritert hud) 2 400,-
HydraFacial ZO Brightalive Booster (mot pigmentert hud) 2 400,-
HydraFacial Anti-age 2 400,-

 

 

Bestill time

 

Prisen er avhengig av område og metode/behandling som benyttes. 

 

Konsultasjon 350,-
HydraFacial, helt ansikt 1 300,-
HydraFacial ZO Rozatrol Booster (mot rød/irritert hud) 2 000,-
HydraFacial ZO Brightalive Booster (mot pigmentert hud) 2 000,-
HydraFacial Anti-age 2 000,-

 

Bestill time

 

Prisen er avhengig av område og metode/behandling som benyttes. 

Hva koster AquaGold?

 

Konsultasjon 350,-
AquaGold 5 600,-

 

Bestill time
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/