Mette Haga - erfaringer

Her kan du lese hva Mette Hagas pasienter forteller om sine erfaringer.

 

Bukplastikk / rectus diastase

«Jeg har ventet alt for lenge med å rette opp i en plagsom rectus diastase etter tre graviditeter. Møtet med Mette Haga på konsultasjon gav umiddelbar trygghet. Jeg følte meg hele veien trygg og godt ivaretatt og er utrolig glad jeg gikk for å ta full bukplastikk på Akademikliniken. Når jeg hadde bestemt meg, viste det seg at det er eneste sted man får overnatte i Oslo ved bukplastikk og dette kan jeg ikke rose nok.

Jeg var mye tryggere i forkant ved å vite jeg ville få hjelp og pleie første døgn og etterpå var det utrolig deilig å reise hjem med første døgn unnagjort.

Klinikken svarte meg raskt når jeg trengte hjelp på telefon for spørsmål eller om smertestillende. Følelsen at man blir tatt på alvor med alle undringene man har i en slik utlevert situasjon er uvurderlig og det kan du virkelig stole på at dr. Haga vil gi deg. Hun er meget nøyaktig og flink.

Jeg er utrolig glad for valget av klinikk og ikke minst for valget jeg tok om å prioritere meg selv og helsa mi for å slippe leve med følelsen av ‘åpen mage’.»

Brystoperasjon

«Dr. Mette Haga har virkelig imponert meg med sin kunnskap. Jeg kom til henne med bryst som virkelig var en utfordring, fra en tidligere operasjon som ikke var vellykket. Det var en nøtt å knekke, men hun har virkelig klart å reparere dem. Er sååå takknemlig, og anbefaler henne på det sterkeste! Vi snakker tryllekunstner.»

 

Brystreduksjon

«Jeg er meget fornøyd med brystreduksjonen min gjort av dr. Mette Haga. Resultatet ble enda bedre enn jeg kunne forestilt meg. Anbefales på det varmeste til de som eventuelt vurderer denne typen inngrep.»

 

Full bukplastikk og brystreduksjon

«For 1 år siden kom jeg til Akademikliniken og Mette Haga for første gang. Kroppen min hadde overlevd fire svangerskap, tre keisersnitt, og flere år med amming, men med ettåringen på armen så magen fortsatt 6 måneder gravid ut og puppene var tunge og helt uten spenst. Jeg følte meg ikke lenger hjemme i min egen kropp. Denne sommeren går jeg stolt på stranda i ny bikini. Magen er flat (full bukplastikk) rumpa har fått spenst og puppene ser ut til å tilhøre en 20-åring (brystreduksjon). Tusen takk, Mette Haga, ikke bare fordi du er en kunstner med kniven, men også fordi du så min fortvilelse den gang, og jublet med meg etterpå! Dette er livskvalitet!»

 

Resultatet ble fantastisk

«Etter 4 barn og brystbevarende brystkreftoperasjon der mitt venstre bryst var operert og strålebehandlet, tenkte jeg at det var nytteløst å be om hjelp. Men Mette tok utfordringen på strak arm! Jeg fikk lagt inn silikonproteser i begge bryst, og resultatet ble fantastisk! De ser naturlige ut, og ingen ser at jeg har gjort noe med dem. Mitt kreftopererte bryst har ingen smerter etter inngrepet og Mette har svart på spørsmål jeg har hatt i ettertid. Hun drøfter ting med kollegaer i utlandet og passer på at pasientene får den behandlingen som er optimal for akkurat DEG! Jeg har fått selvtilliten tilbake. Tusen takk, Mette!»

 

Pålitelighet og forutsigbarhet

«Dr. Haga kan anbefales på det varmeste. Høy grad av kompetanse, erfaring og med ett øye for hva som er beste behandling for den enkelte. Ikke bare har hun estetisk sans, men hun har en fantastisk evne til å sette seg inn i pasientens ønsker og behov. Hun tar seg god tid til å svare på alle spørsmål, og gir ærlige tilbakemeldinger. Dette gir henne pålitelighet og forutsigbarhet overfor hva pasienten kan forvente av resultat. Et annet viktig aspekt er at hun er oppdatert på ny teknologi og kunnskap. Utover dette har hun lang erfaring med fremragende ferdigheter.

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Resultatet ble helt fantastisk og slik jeg ønsket…om ikke bedre. Kunstner!»

 

Bukplastikk og sammensying av magemuskler

«Etter mange år med stor fortvilelse over min «gravide mage», tross mye trening og et sunt kosthold, tok jeg meg mot og kontaktet Mette Haga. Uvitende om hun kunne hjelpe meg, kunne hun raskt bekrefte etter grundig undersøkelse, at mine magemuskler hadde stort glippe som følge av graviditetene og at inngrep ville være nødvendig om magemusklene skulle bli intakt igjen. Da falt alle brikkene på plass for meg! – og jeg angret meg selv for at jeg ikke hadde undersøkt mer rundt dette tidligere. Dessverre er det altfor lite snakk om Diastasis Recti.

I samråd med mine nærmeste ble vi enige om operasjon og at det ville kunne gi meg en økt livsglede. At jeg nå kunne gå i kjole, bikini, trange gensere og ikke minst føle meg fin for mannen min igjen, føltes nesten revolusjonerende!

Mette var med meg i hele tankeprosessen og det var viktig for meg at kirurgen var en kvinne – som kunne sette seg inn i mitt mind-set, og det gjorde Mette 100%. Resultatet er enestående og jeg føler meg så fin! Mette har levert fra A – Å og hun er en tryllekunstner til fingerspissene.»

 

Brystreduksjon

«Skal du ta brystreduksjon, anbefaler jeg Mette Haga på det varmeste! Hun er uten tvil en av Norges aller beste brystkirurger.

Etter mye og nøye research falt valget mitt på AK (som har et ISO-sertifisert sykehus) og Mette. På konsultasjonen følte jeg meg sett, hørt og ivaretatt. Hun forklarte metoden sin og svarte på alle spørsmålene mine, og på den måten viste hvor dyktig og kunnskapsrik hun er. Jeg fikk se imponerende før-og-etter-bilder av en middelaldrende dame med lignende bryster. Jeg følte meg trygg og bestilte time for operasjon med en gang.

Seks måneder senere kunne jeg ikke være mer fornøyd. Brystene er mye lettere, og jeg kan stå med rak rygg igjen. Det estetiske resultatet har vært over all forventning. Fasongen på brystene er helt nydelig, og arrene er ikke sjenerende i det hele tatt.

Resultatet har heller ikke vært forringet av en komplikasjon som oppsto senere på operasjonsdagen, og som ble håndtert umiddelbart etter jeg tok direkte kontakt med Mette. Hele teamet på AK har vært hyggelige, omsorgsfulle og profesjonelle.»

 

Les mer om Mette Haga

Bestill time hos Mette Haga