Filler i nasolabiale linjer

filler i nasolabiale linjer

Nasolabiale er linjene som går fra siden av nesen og ned til munnviken. Linjene er ett typisk alderstegen, da de påvirkes av kinnenes volum. Med filler kan man redusere dybden på linjene og gjøre de mindre fremtredende.

 

Nasolabiale linjer oppstår typisk med alderen, når man mister fylde i ansiktet og den nederste delen av ansiktet kan begynne å henge. Personer med lav fettprosent kan og oppleve at linjene blir fremtredende.

Det er to muligheter for behandling av disse linjene. Man kan enten injisere filleren i selve furen for å jevne den ut, men i de fleste tilfeller kan man sette filler i kinnene for å løfte hele ansiktet og dermed redusere de nasolabiale linjene. Hvilken behandling som passer best for deg vil du kunne finne ut under en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

filler i nasolabiale linjer

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med Restylane filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/