Fyldigere lepper med fillere

filler i lepper

Leppen er både sensuelt, sanselig og helt uunnværlig. Med filler kan du både øke volum og korrigere leppens fasong.

 Vi kan fremheve leppene ved å legge fylde langs leppekanten eller øke volum ved å injisere filleren dypere i leppen. Vi kan og løfte munnviker, redusere fine rynker rundt leppene og skape en mer definert amorbue – våre behandlere er eksperter på leppebehandling og kan hjelpe deg med akkurat det du ønsker.

Når du skal behandles trenger du ikke å forberede deg på noen måte i forkant av behandlingen. Behandlingen tar ca. 60 min. og du vil se effekt av behandlingen umiddelbart. Etter behandling er dine lepper hovene og ømme. Hevelsen vil gradvis gi seg etter 3-5 dager. Grunnet hevelsen kan resultatet tidligst bedømmes etter 14 dager.

Ved injeksjonsbehandling av lepper bruker vi i de fleste tilfeller Restylane Kysse, som gir et mykt og naturlig resultat med masser av volum.

 

filler i lepper

GJØR FILLER I LEPPENE VONDT?

Før behandling vil man kunne sitte med bedøvelseskrem på leppen, slik at stikkene ikke kjennes så godt. I tillegg inneholder Restylane lidocain som bedøver under selve stikket. Da leppene er sensitive vil man allikevel merke behandlingen.

 

HVOR LENGE HOLDER FILLER I LEPPENE?

Effekten er midlertidig og holder typisk i 3 måneder.

Under en konsultasjon gjennomgår vi dine ønsker for behandlingen og setter deg grundig inn i hele forløpet.

 

filler i lepper

GLATT UT LEPPERYNKER MED FILLERS

Dype rynker rundt munnen kan reduseres ved hjelp av filler eller muskelavslappende injeksjoner.

Med fillers kan meget dype rynker som går ned til selve leppekanten utjevnes med å injisere Restylane filler i linjene.

Til behandling av rynker omkring leppene bruker vi typisk Restylane Fynesse som har en tynnere konsistens enn det produktet vi bruker i selve leppen. Produktet blir lagt overfladisk under huden, da man ønsker å injisere i selve rynken.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person og at type filler anbefalt til den enkelte vil kunne variere.

Les også: større lepper med Restylane fillers

 

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/