Når bruker man filler?

Uansett om du ønsker å bygge volum, glatte ut rynker eller gjenskape hudens vitalitet har vi Restylane-behandlingen som passer for deg.

 

Hva er filler?

Filler er laget av hyaluronsyre, som forekommer naturlig i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. Hyaluronsyre har en unik evne til å binde vann til seg og dermed utvide vevet med en utglattede og vitaliserende effekt som gir volum. Filler fra Restylane inneholder hyaluronsyre i form av en klar gelé som kan injiseres under huden.

 

Hvor lenge holder filler?

Effekten av en behandling med Restylane filler er midlertidig. Avhengig av hvilket område som behandles og hvilken filler som benyttes er holdbarheten 3-12 måneder.

Hos AK har vi ekspertisen og erfaringen som behøves for å jobbe med injeksjonsbehandlinger med filler. Aller våre behandlere er sertifiserte gjennom Galdermas treningsprogram, så du vil alltid møte en behandler med den ekspertisen som kreves for å behandle det området du ønsker.

 

Hvor lang tid tar en filler behandling?

Når du skal behandles med filler trenger du ikke å forberede deg på noen måte i forkant av behandlingen. Behandlingen tar 30 – 60 min. og du vil se effekt av behandlingen umiddelbart. Grunnet hevelse vil du ikke kunne se ditt endelige resultat før etter 14 dager. Etter behandling skal du ikke bruke make up eller egen krem på noen timer, ellers trenger du ikke å ta spesielle forbehold.

Ny glød i ansiktet med Restylane skinbooster

Restylane Skinbooster er en behandling som tilfører huden fukt innenfra gjennom små mikroinjeksjoner, som igjen fører til at hudens struktur og elastisitet forbedres. Skinbooster inneholder, akkurat som filler, hyaluronsyre, som i større grad enn annen Restylane filler binder seg til vann og dermed fukter opp huden.

Restylane Skinbooster egner seg for behandling av ansikt og utsatte områder som bryst (dekolletage), hals, hender og hud med arr etter acne.*

Områder du kan behandle med skinbooster:

Hva er dine forventninger?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling.

Vi kan og anbefale deg å lese våre ti punkt for sikker injeksjonsbehandling her>

Mere som dette? Les vår rynkeguide>

 

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/