Hjertelig velkommen til oss på Akademikliniken i Bergen

Vår klinikk holder til i lyse og lekre lokaler midt i Bergen sentrum. Du finner oss i Torggaten 3, i enden av Torgalmenningen. Inngang på venstre side av bygget.

På Bergen Skin Center tilbyr vi det seneste innen estetiske, medisinske behandlinger. Alt fra avansert hudpleiebehandling, peelinger til avansert laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med fillere og muskelavslappende. Uansett om det handler om pigmentering, rynker, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Vi tilbyr også uforpliktende konsultasjon, der vi setter opp et behandlingsprogram og/eller et hjemmeprogram med spesialtilpassede kremer.

Klikk her for oversikt over ansatte på Bergen Skin Center.

Vi hjelper deg å finne riktig behandling

Kom gjerne på besøk hos oss for å vurdere din hudkvalitet. Basert på analyse kan vi sammen velge behandlingen som passer best for din hudtype.

Vi jobber ikke med en standard tjeneste for alle. Vi mener at din hud fortjener tilpassede produkter og prosedyrer, det er nettopp dette som gjør vår jobb så spennende!

Vi liker å jobbe langsiktig for å oppnå et verdifullt resultat som involverer kombinasjonsbehandlinger.

Det er i dag en økende interesse for hudbehandlinger i Bergen, og vi gleder oss til å ta godt vare på våre kjære kunder.

Anbefalt hudrutine

Vi anbefaler alle å ha en rens, skrubb, solkrem daglig og ett natteserum, ellers må serum tilpasses den enkeltes hud.

Vi jobber mye med hudpleieprogrammer som ZO relatert til utfordringer med acne, rosacea og melasma.

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med Akademiklinikens kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet. 

I tillegg fører vi ZO Skin Health og ZO Skin Medical fra Zein Obagi.

Vi sender produkter mot betaling av porto.

Kontaktinformasjon

Torggaten 3
5014 Bergen
Tlf.: 55 32 80 98
E-post: bergen@akademikliniken.no

 

Åpningstider:
Mandag 08:30-16:00
Tirsdag 08:30- 20:00
Onsdags 08:30- 16:00/17:00 ( kontakt oss)
Torsdag 08:30-20:00
Fredag 08:30-16:00
Telefonen er betjent mellom 09.00 - 16.00.

Våre avbestillingsrutiner

Avtalt time må avbestilles senest 48 timer før.
Avtalt time kan endres senest 24 timer før.
Timer som avbestilles/endres etter fristens utløp faktureres med opp til 50% av behandlingsbeløpet (min. kr 625,-).

Alle behandlinger blir gjennomført i våre lyse og moderne lokaler.

Vårt fokus på sikkerhet, din trygghet

Vi benytter de best dokumenterte metodene og har tilgang til de siste innen teknologi. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell, for vi inngår ikke kompromiss på din sikkerhet. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først .

Som kunde hos oss kan du være sikker på at:

  •       Behandlingsprogammet vi anbefaler er tilpasset deg og din hud.
  •       Vi sier tydelig ifra dersom du ikke trenger en behandling.
  •       Du kan nå oss ved akutte tilfeller, vi har akutt telefon.
  •       Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell.
  •       Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
  •       Vårt medisintekniske utstyr er godkjent og anerkjent.
  •       Akademikliniken er ISO-Sertifisert.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/