Tydeligere kjeveparti med fettsuging

Fettsuging av hake (dobbelthake)

Det er vanlig med fettansamlingar eller ekstra hud i hake- og halsregionen, en såkalt dobbelthake. For de som ønsker seg et tydeligere kjeveparti vil fettsuging av haken være en god løsning. Inngrepet gir varige resultater og  beholder ditt naturlige utseende.

 

Fjerne dobbelthake uten kirurgi?

Vi bruker det første godkjente legemiddelet for å ødelegge fettcellene under haken, noe som ofte gir en mer markert profil. Legemiddelet inneholder virkestoffet deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen for å lette nedbrytningen av fett. Hele prosessen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen kirurgi. Les mer om injeksjoner som fjerner dobbelthake.

 

Fjern fett under haken med fettsuging

Fettansamling i hake-/halsregionen er vanlig hos overvektige, men kan også sees hos slanke mennesker. I de aller fleste tilfeller kan man fjerne dobbelthaken med enkel fettsuging av det overfladiske fettlaget. I noen tilfeller må man kombinere fettsuging med andre behandlinger/inngrep for å få et best mulig resultat.

Akademikliniken har lang erfaring med plastisk kirurgi og fettsuging.

 

Hvordan foregår fettsuging av hake?

Inngrepet utføres vanligvis under lokalbedøvelse pluss lett narkose. En av våre erfarne plastiske kirurger gjør et lite snitt under haken og et bak hvert øre. Deretter suges fettansamlingen ut fra tre ulike hold ved hjelp av tynne kanyler.

Hvem egner seg for fettsuging av haken?

Fettsuging av hake egner seg best for de uønsket fylde under kjevepartiet og haken.  Noen ganger kan fettsuging av hake føre til hudoverskudd på hals,  blant annet på grunn av lite elastisitet i huden slik at den ikke trekker seg godt nok sammen.I slike tilfeller er det hensiktsmessig å kombinere fettsuging av hake med ansiktsløft og halsløft.  

Hvor lenge varer resultatet etter fettsuging av haken?

Fettceller som er fjernet kommer ikke tilbake, men andre fettceller rundt vil kunne vokse i størrelse, men i hovedsak er dette permanent endring. Et slikt inngrep stopper ikke aldringsprosessen, men gir den bedre forutsetninger.

Kan fettsuging av hake kombineres med andre behandlinger/inngrep?

Fettsuging av hake kan kombineres med andre ansiktsinngrep. Fett er det største reservoiret av stamceller i kroppen og kan blant annet brukes til fettransplantasjon til ansikt. Hvilken form for kombinasjonsinngrep du kan gjøre prater du med din kirurg om før operasjonen.

 

Hva skjer etter fettsuging av hake?

Etter fettsuging av haken, kan du hvile noen timer og deretter dra hjem. Du kommer til å få blåmerker og være hoven etter inngrepet i en ukes tid. For å minimere dette får du en stødig bandasje. De små arrene etter stikkene blir så godt som usynlige.

Når du drar hjem etter operasjonen får du alltid en oppfølgningstime og telefonnummeret til klinikken og kirurgen som har gjennomført operasjonen.

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

 

Før- og etterbilder – fettsuging av hake

I henhold til markedsføringsloven er det ikke lov å vise før-og etterbilder av plastikkirurgiske inngrep. Altså kan vi ikke vise bilder tatt før inngrepet med resultatene etterpå. Du kan under den uforpliktende konsultasjonen hos plastikkirurg se før- og etterbilder hvor du har muligheten til å vurdere kirurgens estetikk og håndverk i tillegg til å få en forståelse av hva inngrepet innebærer.

 

Pasientkoordinator – din beste venn gjennom hele reisen

Etter konsultasjonen treffer du en av våre dyktige koordinatorer som jobber for at du skal føle deg trygg på avgjørelsen din og at du får den informasjonen du trenger. Bestemmer du deg for å gjennomføre operasjonen, booker du tid som passer, og får pasientavtalen og informasjon om inngrepet med deg hjem.
Kirurgi er en stor avgjørelse og det er viktig for oss at du er mest mulig forberedt og sikker i valget ditt. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper deg mer enn gjerne.

 

Utsettelse av operasjonen

Er du forkjølet, hoster, har feber eller mistanke om smitte, må du ringe oss slik at slik at vi kan vurdere om operasjonen må utsettes og en annen kan få din operasjonstid. Vi vil da trenge en legeerklæring fra din fastlege. Vi vil også vurdere hvorvidt en antibiotikakur eventuelt kan startes. Se øvrige betingelser for avbestilling i «Pasientavtale ved operasjon».

Før operasjonen

Sett deg godt inn i informasjonen som du har fått om forberedelser, rutiner, tiden etter og eventuelle komplikasjoner.

Les mer om forberedelsene

På operasjonsdagen

Sammen med plastikkirurgen din går du gjennom de siste detaljene før operasjonen og kirurgen tar bilder av operasjonsmarkeringene.

Les mer om operasjonsdagen

Etter operasjonen

Det er vanlig med smerter,  hevelse og ømhet i de første døgnene etter en operasjon.

Les mer om tiden etter operasjon

Hva er inkludert i prisen?

Hos Akademikliniken er observasjon etter operasjonen inkludert i prisen.  Du blir fulgt opp av sykepleier som passer godt på deg og sørger for riktig smertelindring. Dette reduserer også risiko for komplikasjoner som blodpropp og blødning betraktelig.  Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt i tiden etter operasjonen, derfor er det ingen begrensning for antall kontroller hos sykepleier den første tiden. Derimot er det én etterkontroll hos kirurgen din. Skulle det være behov for små korreksjon vil du sammen med kirurgen kunne bli enig om rammer for videre løp.

Hva koster fettsuging av hake?

 

 

 

Konsultasjon med plastikkirurg 625,-
Online konsultasjon med plastikkirurg 625,-
Second opinion (inngrep utført på annen klinikk) fra 1 875,-

 

Fettsuging hals/hake/jowls fra 25 960,-

 

 

 

Bestill time

 

 

Pris for fettsuging av hake avhenger av en rekke faktorer og du  vil  få opplyst eksakt pris under konsultasjonen. Vi tilbyr panneløft og øyenbrynsløft kun i Oslo.

    


   


   

   


   
   

   

  Innhold godkjent av Bjørn Tvedt

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/