Fettsuging hake i Oslo - Plastisk kirurgi | Akademikliniken

Fettsuging hake

Fjern dobbelhaken med fettsuging. Mange menn og kvinner er plaget med fettansamlinger i haken (dobbelt hake). Fettansamling i hake/hals regionen er vanlig hos overvektige, men kan også ramme slanke mennesker. Akademikliniken tilbyr effektiv redusering/fjernning av dobbelhake ved hjelp av fettsuging.

I de aller fleste tilfeller så kan man fjerne dobbelhaken med enkel fettsuging av det overfladiske fettlaget.  I noen tilfeller må man kombinere fettsuging med andre behandlinger/inngrep for å få et best mulig resultat.

Akademikliniken har lang erfaring med plastisk kirurgi og fettsuging. For oss er din trygghet viktigst, derfor tar vi alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Her vil du treffe en av våre dyktige kirurger som vil lytte til dine ønsker og du vil få informasjon om selve operasjonen.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon.

WEBBOOKING

 

Etterbehandling og kombinasjonsinngrep

Man kan med fordel kombinere fettsugingen med et ansiktsløft eller andre inngrep, slik som panne- og øyenbrynsløft, leppekirurgi og øyelokkirurgi. Om og hvilken form for kombinasjonsinngrep du kan gjøre, prater du gjennom ved den uforpliktende konsultasjonen eller ved en anledning nærmere operasjonen sammen med din kirurg.

For at du skal kunne få et bra resultat på lang sikt, er det viktig at du pleier huden din regelmessig. På Akademiklinikens hudsenter kan du bestille tid hos kompetente hudpleieterapeuter. Det finnes også en egen hudpleieserie fra Akademiklinikken som har blitt utviklet i løpet av flere års forskning.

Her kan du bestille en uforpliktende konsultasjon.

 

Hva skjer før fettsuging av hake?

Den første gangen du besøker oss, møter du en av våre plastikkirurger. Her får du blant annet informasjon om hvilke områder som kommer til å forbedres med et inngrep, hva det kan koste og hvor lang ventetid det er. Vi prater også om dine forventninger. Det vil være godt tid til å stille spørsmål.

Du må også fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, eventuelle tidligere sykdommer og operasjoner.

Hvis du velger å gå videre, bestiller vi en operasjonstid hos en av våre plastiske kirurger. Det er fint om du forbereder deg før operasjonen ved å holde deg i form og at du leser informasjonen du har fått om hva som gjelder før, under og etter operasjonen.

Vi er alltid tilgjengelige for å svare på dine spørsmål.

Hvordan foregår en fettsuging av en hake?

Inngrepet utføres vanligvis under lokalbedøvelse pluss lett narkose. En av våre erfarne plastiske kirurger gjør et lite snitt under haken og et bak hvert øre. Deretter suges fettansamlingen ut fra tre ulike hold ved hjelp av tynne kanyler.

Hva skjer etter en fettsuging av hake?

Hvis du kun gjennomfører en fettsuging av haken, kan du hvile noen timer og deretter dra hjem. Hvis du velger å kombinere fettsugingen med et ansiktsløft eller en annen korrigering, må du bli over natten. Du kommer til å få blåmerker og være hoven etter inngrepet i en ukes tid. For å minimere dette får du en stødig bandasje. De små arrene etter stikkene blir så godt som usynlige.

Når du drar hjem etter en operasjon, får du alltid et kort med oppfølgingstime med telefonnummer til klinikken og til den kirurgen som har gjennomført operasjonen, slik at du kan nå oss døgnet rundt.

Hva koster en fettsuging av hake?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, blant annet ut i fra omfanget av et inngrep og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep.

Se priser for fettsugning hake >