Fettsuging av hake

fettsuging av hake

Det er vanlig med fettansamlingar eller ekstra hud i hake- og halsregionen, en såkalt dobbelthake. For de som plages av dobbelthake og/eller ønsker seg et tydeligere kjeveparti vil fettsuging av haken være løsningen. Inngrepet beholder ditt naturlige utseende og gir varige resultater.

 

Fjern fett under haken med fettsuging

Fettansamling i hake-/halsregionen er vanlig hos overvektige, men kan også sees hos slanke mennesker. I de aller fleste tilfeller kan man fjerne dobbelthaken med enkel fettsuging av det overfladiske fettlaget. I noen tilfeller må man kombinere fettsuging med andre behandlinger/inngrep for å få et best mulig resultat.

Akademikliniken har lang erfaring med plastisk kirurgi og fettsuging. Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon:

WEBBOOKING

 

Hva skjer før en fettsuging av hake?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil her få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre plastikkirurger snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Hvis du velger å gå videre etter konsultasjonen, bestiller vi en operasjonstid hos en av våre plastiske kirurger. Vi anbefaler at du forbereder deg til operasjonen ved å holde deg i form, og at du setter deg godt inn i informasjonen om hva som skjer før, under og etter operasjonen.

> Vi er alltid tilgjengelige om du skulle lure på noe

 

Hvordan foregår fettsuging av hake?

Inngrepet utføres vanligvis under lokalbedøvelse pluss lett narkose. En av våre erfarne plastiske kirurger gjør et lite snitt under haken og et bak hvert øre. Deretter suges fettansamlingen ut fra tre ulike hold ved hjelp av tynne kanyler.

 

Hva skjer etter fettsuging av hake?

Etter fettsuging av haken, kan du hvile noen timer og deretter dra hjem. Du kommer til å få blåmerker og være hoven etter inngrepet i en ukes tid. For å minimere dette får du en stødig bandasje. De små arrene etter stikkene blir så godt som usynlige.

Når du drar hjem etter operasjonen får du alltid en oppfølgningstime og telefonnummeret til klinikken og kirurgen som har gjennomført operasjonen.

 

Hva koster en fettsuging av hake?

Pris for fettsuging av hake avhenger av en rekke faktorer. Du vil  få opplyst eksakt pris under konsultasjonen. Vi gjør oppmerksom på at pris på konsultasjon hos plastikkirurg er kr. 625,-.

> Se priser for fettsuging av hake her

WEBBOOKING

 

Innhold godkjent av: Bjørn Tvedt