Fettsuging av hake

fettsuging av hake

 

Fjern dobbelthaken med fettsuging

Mange menn og kvinner er plaget med fettansamlinger i haken, såkalt dobbelthake. Fettansamling i hake-/halsregionen er vanlig hos overvektige, men kan også ramme slanke mennesker.

Akademikliniken tilbyr effektiv redusering/fjerning av dobbelthake ved hjelp av fettsuging.

I de aller fleste tilfeller kan man fjerne dobbelthaken med enkel fettsuging av det overfladiske fettlaget. I noen tilfeller må man kombinere fettsuging med andre behandlinger/inngrep for å få et best mulig resultat.

Akademikliniken har lang erfaring med plastisk kirurgi og fettsuging. Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon:

WEBBOOKING

 

Hva skjer før en fettsuging av hake?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil her få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre plastikkirurger snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Hvis du velger å gå videre etter konsultasjonen, bestiller vi en operasjonstid hos en av våre plastiske kirurger. Vi anbefaler at du forbereder deg til operasjonen ved å holde deg i form, og at du setter deg godt inn i informasjonen om hva som skjer før, under og etter operasjonen.

> Vi er alltid tilgjengelige om du skulle lure på noe

 

Hvordan foregår en fettsuging av hake?

Inngrepet utføres vanligvis under lokalbedøvelse pluss lett narkose. En av våre erfarne plastiske kirurger gjør et lite snitt under haken og et bak hvert øre. Deretter suges fettansamlingen ut fra tre ulike hold ved hjelp av tynne kanyler.

 

Hva skjer etter en fettsuging av hake?

Hvis du kun gjennomfører en fettsuging av haken, kan du hvile noen timer og deretter dra hjem. Hvis du velger å kombinere fettsugingen med et ansiktsløft eller en annen korrigering, må du bli over natten.

Du kommer til å få blåmerker og være hoven etter inngrepet i en ukes tid. For å minimere dette får du en stødig bandasje. De små arrene etter stikkene blir så godt som usynlige.

Når du drar hjem etter en operasjon får du alltid en oppfølgningstime og telefonnummeret til klinikken og kirurgen som har gjennomført operasjonen, slik at du kan nå oss døgnet rundt.

 

Anbefalt etterbehandling

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt er det viktig at du pleier huden din regelmessig. I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsbehandling som vil kunne bidra til et langsiktig bra resultat.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

 

Aktuelle kombinasjonsinngrep

Man kan med fordel kombinere fettsugingen med et ansiktsløft eller andre inngrep, slik som panne- og øyenbrynsløft, leppekirurgi og øyelokkirurgi.

Hvilken form for kombinasjonsinngrep du kan gjøre prater du om på den uforpliktende konsultasjonen eller ved en anledning nærmere operasjonen sammen med din kirurg.

 

Hva koster en fettsuging av hake?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, blant annet ut i fra omfanget av et inngrep og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført under konsultasjonen.

> Se priser for fettsuging av hake her

WEBBOOKING