Dr. Ine Mørk om brystkirurgi

Plastikkirurgi

brystimplantater

For kvinner som vurderer brystoperasjoner, er det viktig å velge en erfaren plastikkirurg som er spesialisert på brystkirurgi, med ekspertise innen brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft og rekonstruksjon av bryst. Ine Mørk er en anerkjent plastikkirurg med lang erfaring innen disse områdene og har over mange år hjulpet kvinner med å oppnå ønsket utseende og selvfølelse. Vi tok en prat med Dr. Ine Mørk om hennes erfaring med brystoperasjoner og hva man bør tenke på før et eventuelt inngrep.

Hva man bør tenke på hvis man vurderer en slik operasjon?

Først og fremst er det viktig å velge en plastikkirurg som har lang og bred erfaring innen denne type inngrep slik at man har forutsetninger for best mulig resultat. Når man vurderer en brystoperasjon er det også viktig å ha realistiske forventninger til resultatene, da resultater varierer fra person til person basert på utgangspunkt.

I møte med en pasient sørger jeg alltid for å gi en grundig konsultasjon og gi råd om hvilke type teknikker og metoder som vil være best egnet for pasientens ønsker og kroppstype. Jeg legger vekt på å ha en god dialog med pasientene, slik at de føler seg komfortable og trygge gjennom hele prosessen.

Hva legger du vekt på når du utfører brystoperasjoner?

For meg er det viktig å lytte til pasientens behov og ønsker, og å skape et bryst som passer til pasientens kropp og fasong. De aller fleste som ønsker brystforstørrelse ber om et naturlig utseende, og jobben min er å finne den protesen og den metoden som gir pasienten det mest naturlige resultatet.

Hva kan man forvente seg av prosessen og resultatet av en brystoperasjon på Akademikliniken?

På Akademikliniken har vi et stort team både nasjonalt og internasjonalt som gjør at vi som kirurger stadig samarbeider og deler kunnskap med hverandre. Slik kvalitetssikrer vi vår kompetanse og holder oss oppdaterte på moderne teknikker for å oppnå det beste resultatet for våre pasienter. Vi gjør grundige vurderinger på konsultasjon, og har en svært profesjonell og kompetent tilnærming til prosessen.

Hva slags tilbakemeldinger får plastikkirurgene ved Akademikliniken fra pasientene på behandlingen og resultatene?

Alle på klinikken ønsker at pasientene skal føle seg ivaretatte og trygge under hele prosessen, og vi får ofte tilbakemeldinger om at pasientene er veldig fornøyde. De forteller også gjerne venner og bekjente om oss, og det opplever vi som utrolig hyggelig og den beste tillitserklæringen.

Bestill time hos Ine Mørk