plastisk kirurgi på kropp

Brystimplantater av høyeste kvalitet

Akademikliniken benytter bare brystimplantater av aller høyeste kvalitet.

På Akademikliniken benytter vi kun de beste produktene på markedet til brystforstørrelse. Når det gjelder brystimplantater, benytter vi implantater fra Motiva, Mentor og Polytech.

Motiva brystimplantater

Motiva implants har vært på markedet siden 2010. I dag er det over 400.000 kvinner som har Motivas brystmplantater på verdensbasis. Brystimplantatene har en glatt overflate, er runde og har bløt konsistens. På tross av at de er runde, kan Motiva Ergonomix implantater gi en mer naturlig look, da de oppfører seg som et naturlig bryst.

Du kan få brystimplantater fra Motiva i alle størrelser fra 100cc til 1050cc.

Motivas silikonproteser kan innsettes på en rekke måter. Via brystfolden, brystvorten eller armhulen. Med implantatet kan man blant annet bruke teknikken minimal scar. Med denne teknikken kan man ved hjelp av spesialutstyr få mindre arr ved en brystforstørrelse enn man ellers ville fått – helt ned til +/- 3cm. Spør plastikkirurgen når du kommer til konsultasjon om du er kandidat til minimal scar.

Motiva har og, som de eneste implantater i verden, en chip i hvert implantat. Dette er en ekstra trygghet for deg som pasient til den dagen du eventuelt ønsker å bytte eller å fjerne implantatet. Grunnet chippen vil man alltid kunne finne ut av størrelse og modell, hvilken kirurg som har operert deg, dato og hvor du ble operert ved å skanne brystet med en leser.

Motiva implantater er CE-godkjente, og er i gang med å få sin FDA-godkjennelse. Implantatene har livsvarig garanti ved lekkasje (dvs. Motiva erstatter selve implantatet).  De første 10 årene vil Motiva og erstatte implantatene ved kapselgrad 3 & 4 (ikke operasjonsomkostninger). Implantatene har en rupturfrekvens på 0,1%.

Silikonproteser fra Motiva er 100% silikonfylte, hvilket betyr at det er mindre tendens til ripling (dvs. folddannelse under huden). Der er 1-2% risiko for kapseldannelse med Motiva-implantatene.

brystimplantat

Mentor brystimplantater

Mentor fås som teksturerte og glatte silikonproteser, samt runde eller anatomiske (dråpeformede) brystimplantater. Mentors brystmplantater kan opereres inn via brystfolden, brystvorten eller armhulen. Arrene er normalt i størrelsen 4,5-5cm.

Du kan få implantatene med forskjellige geletyper. Mentors implantater fås fra størrelse 100cc til 800cc. Mentor er CE og FDA godkjente implantater. Implantatene har livsvarig garanti ved lekkasje (dvs. de erstatter selve implantatet), og de gir i tillegg et tilskudd til operasjonen ved lekkasje innenfor 10 år. De har og livslang erstatning av implantatet ved kapselgrad 3 og 4, men dekker ikke operasjonsomkostninger.

Implantatene har en ruptur rate på 1-2%. Implantatene er 85% silikonfylt. Det er 5% risiko for kapseldannelse ved implantatene.

 

Polytech brystimplantater

B-Lite fra Polytech er spesialdesignet for å redusere den langsiktige uønskede effekten av implantatets vekt og belastning på brystvevet. Implantatene er utviklet for å gi et mer forutsigbart og langvarig resultat, og en naturlig, lett følelse. B-lite er et godt alternativ for kvinner med et tynt brystvev, da implantatene er 30% lettere enn andre proteser, i tillegg til at de leveres i ulike teksturer som bidrar til å holde protesen bedre på plass i brystvevet. Dette bidrar til å redusere belastningen på brystene over tid.

B-Lite representerer dermed en viktig innovasjon innen kosmetisk kirurgi, som tilbyr en løsning på noen av de vanligste bekymringene blant pasienter som vurderer brystforstørrelse eller brystløft med proteser. Plastikkirurgene på Akademikliniken var først ute i Norge med å benytte B-lite protesene, og har i løpet av kort tid tilegnet seg bred erfaring med disse unike protesene. Da implantatenes unike overflatestrukturer gjør de mer krevende å sette inn, er viktig å velge en kirurg som har kompetanse og lang erfaring med B-lite for å være sikker på å få de aller beste resultatene med disse protesene.

Vurderer du en brystfortørrelse eller bytte av implantater? Våre kirurger Ine Mørk og Mette Haga har lang erfaring innen brystkirurgi, så du kan føle deg trygg hos oss på Akademikliniken.