Lilli-Ann Grønås

Kosmetisk sykepleier, Stavanger

Les mer

Lilli-Ann Grønås er kosmetisk sykepleier ved Akademikliniken i Stavanger, og har erfaring med hud-, laser- og injeksjonsbehandlinger. Lilli-Ann ble ferdigutdannet sykepleier i 2016, og har siden dette flere år innen kirurgisk klinikk på sykehus. Videre har hun bygget på sin kompetanse gjennom videreutdanning i kosmetisk  sykepleie ved Senzie Akademiet i Oslo.

Siden har hun tilegnet seg erfaring med et bredt spekter av estetiske behandlinger, inkludert laserbehandling, injeksjoner, kjemisk peeling og microneedling. Lilli-Ann er spesielt kjent for sin filosofi om å oppnå en naturlig forbedring hos sine pasienter, og har en evne til å forsterke deres naturlige skjønnhet på en subtil og effektiv måte.

Dette sier våre Skin Center kunder

«Utrolig fornøyd med behandlingen! Bare gode opplevelser hos Akademikliniken i Stavanger, kommer definitivt tilbake! Anbefales!»

«The best klinik I have ever been! Incredibly kind staff, offers good and honest information for the best treatment suited for you. Very satisfied with the results!»

«Fantastiske ansatte som tar vare på sine kunder. Jeg har gått til AK i flere år og kommer aldri til å bytte. Anbefales på det sterkeste»

Book time hos Lill-Ann her