Akademikliniken Oslo - Skin Center

Vår klinikk holder til i lyse og lekre lokaler ved t-banestoppet Ullevål Stadion. Akademikliniken i Oslo har et Skin Center og en Kirurgisk enhet.

På Oslo Skin Center tilbyr vi det seneste innen estetiske, medisinske behandlinger. Vi tilbyr alt fra avansert hudpleiebehandling og peelinger til laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med fillere og muskelavslappende. Uansett om det handler om pigmentering, rynker, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Kontakt oss for mer informasjon, eller bestill tid hos oss for en uforpliktende konsultasjon.

NB: Nye kunder settes opp til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger. Vi setter av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Så lager vi en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.

Klikk her for å se ansatte på Oslo Skin Center.

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med Akademiklinikens kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet. 

I tillegg fører vi ZO Skin Health.

Vårt fokus på sikkerhet, din trygghet

Vi benytter de best dokumenterte metodene og har tilgang til de siste innen teknologi. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell, for vi inngår ikke kompromiss på din sikkerhet. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først .

Som kunde hos oss kan du være sikker på at:

  •       Behandlingsprogammet vi anbefaler er tilpasset deg og din hud.
  •       Vi sier tydelig ifra dersom du ikke trenger en behandling.
  •       Du kan nå oss ved akutte tilfeller, vi har akutt telefon.
  •       Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell.
  •       Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
  •       Vårt medisintekniske utstyr er godkjent og anerkjent.
  •       Akademikliniken er ISO-Sertifisert.

 

Kontaktinformasjon

Sognsveien 70A
0855 Oslo
Tel: 22 06 00 03
Mail: oslo@akademikliniken.no

 

Åpningstider:
Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 09.00 - 20.00
Torsdag: 09.00 - 16.00
(20.00 annenhver uke)
Fredag: 09.00 - 16.00
Kveld kan variere.

Våre avbestillingsrutiner

Avtalt time må avbestilles senest 48 timer før.
Avtalt time kan endres senest 24 timer før.
Timer som avbestilles/endres etter fristens utløp faktureres med opp til 50% av behandlingsbeløpet (min. kr 625,-).

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/