Liz Øvang

Operasjonskoordinator og resepsjonist, Oslo

Les mer

Liz Øvang er operasjonskoordinator på Akademiklinken Oslo, og jobber nært med pasientene fra første møte. Hun er utdannet helsesekretær og har vært hos Akademikliniken i fire år. Som operasjonskoordinator bistår hun med å sette opp operasjoner etter at pasienten har vært på konsultasjon hos kirurgene, samtidig som å fungere som en kontaktperson for pasienten gjennom hele kundereisen.

Som pasient vil du være i kommunikasjon med Liz angående informasjon om inngrep, kontraktsignering og oppfølging. Våre pasientkoordinatorer følger deg gjennom hele reisen fra konsultasjon til kontroll, og mange pasienter kommenterer på at de føler dette gir en ekstra trygghet gjennom reisen ved å utføre en operasjon.

Det som er mest spennende og givende ved jobben på Akademikliniken er å følge pasientenes forløp fra de tar kontakt til de er ferdig operert. Ikke minst er det gøy å oppleve hvor fornøyde de er.

Dette sier våre pasienter

«Utrolig hyggelige ansatte! Trodde jeg hadde kommet til himmelen fordi har aldri møtt så mange greie folk på ett sted! Det at folk var så greie og imøtekommende gjorde opplevelsen skikkelig bra. Du blir veldig godt tatt vare på. Jeg kan ikke finne noe negativt, derfor blir det fem stjerner.»

«Kan anbefale klinikken på det sterkeste! De ansatte er veldig imøtekommende og profesjonelle i sitt arbeid, de ser deg som pasient og de ønskene du kommer med. De finner løsninger og yter sit ytterste for å imøtekomme og oppnå målene dine.»

«Utrolig fornøyd med resultatet etter mitt besøk på Akademikliniken hos Dr. Mette Haga. Møtte på så mange dyktige, hyggelige og profesjonelle mennesker fra jeg kom inn døra og til jeg reiste hjem igjen. Anbefales!»

«(..) Man føler seg sett og ikke minst hørt av hele hans team. Alle, fra de som tar i mot telefoner, ringer deg, til de som sitter i skranken, sykepleierene og ikke minst anestesilegene. En morsom gjeng. Jeg gleder meg til å komme tilbake igjen til dere. En mer profesjonell klinikk skal man lete lenge etter..»