Tina Hillesland

Intensivsykepleier, post-operativ, Oslo

Les mer

Tina Hillesland er intensivsykepleier på postoperativ, og utfører i tillegg postoperative kontroller. Tina ble ferdigutdannet som sykepleier i 1999, og har tidligere jobbet på medisinsk avdeling på Kirkenes Sykehus før videreutdanning i intensiv og på hjertemedisinsk intensiv og overvåkning på Ullevål sykehus. Tina har vært ansatt på Akademikliniken i snart 7 år.

Som pasient vil du bli godt ivaretatt av Tina når du våkner opp etter en utført operasjon, samt treffe henne for kontroll etter operasjon.

Dette sier våre pasienter

«Jeg har bare hatt positive opplevelser når jeg har vært innom klinikken i forbindelse med konsultasjoner, oppfølging og operasjonene selv. God service, hyggelige damer i resepsjonen, dyktige sykepleiere og andre ansatte(…) Vil også vise min takknemlighet til sykepleieren som var på vakt natten etter operasjonen min. Takk for kjempegod omsorg og gode samtaler igjennom natten, alle som jobbet i helse og omsorgs bransjen skulle vært som deg!»

«For første gang i livet, våknet jeg opp av narkosen uten å fryse. Fikk varme under dynen, og ferdig oppvarmet benk på operasjonsbenken. Hyggelige sykepleiere når jeg våknet. Fresh mat, god oppfølging, samt en goodie-bag som stod ved sengen. Ikke noe rush med å komme seg ut. Altså noe helt annet enn det jeg var vant med tidligere. Når det kommer til resultatet, kan jeg ikke tro det. Mer enn fornøyd; er det virkelig meg!»