Marianne Tengs

Operasjonskoordinator og resepsjonist, Oslo

Les mer

Marianne Tengs er operasjonskoordinator på Akademiklinken Oslo, og jobber tett med pasientene fra første møte. Hun er utdannet helsesekretær og har jobbet innen privat plastikk i over 20 år, og for Akademikliniken i 10 år.

Som operasjonskoordinator bistår Marianne med å sette opp operasjoner etter at pasienten har vært hos konsultasjon hos kirurgene, samtidig som å fungere som en kontaktperson for pasienten vedrørende informasjon, kontraktsignering og oppfølging. Våre pasientkoordinatorer følger deg gjennom hele reisen fra konsultasjon til kontroll, og mange pasienter kommenterer på at de føler dette gir en ekstra trygghet gjennom reisen ved å utføre en operasjon.

Dette sier våre pasienter

«Det er alltid hyggelig å prate med Operasjonskoordinator Marianne Tengs over telefon og jeg har aldri måttet vente lenge på time til konsultasjoner/operasjon. Har bare hatt positive opplevelser når jeg har vært innom klinikken i forbindelse med konsultasjoner, oppfølging og operasjonene selv. God service, hyggelige damer i resepsjonen, dyktige sykepleiere og andre ansatte.»

«Utrolig hyggelige ansatte! Trodde jeg hadde kommet til himmelen fordi har aldri møtt så mange greie folk på ett sted! Det at folk var så greie og imøtekommende gjorde opplevelsen skikkelig bra. Du blir veldig godt tatt vare på. Jeg kan ikke finne noe negativt, derfor blir det fem stjerner.»

«(..) Man føler seg sett og ikke minst hørt av hele hans team. Alle, fra de som tar i mot telefoner, ringer deg, til de som sitter i skranken, sykepleierene og ikke minst anestesilegene. En morsom gjeng. Jeg gleder meg til å komme tilbake igjen til dere. En mer profesjonell klinikk skal man lete lenge etter..»