Brystforstørring med implantat i Oslo - Plastisk kirurgi | Akademikliniken

Brystforstørring med implantat

Brystforstørrelse med implantat er et av de mest etterspurte plastikkirurgiske inngrepene. Årsaken til at kvinnen ønsker brystforstørrelse med protese kan være flere. Vurderer du en brystforstørrelse? Time til konsultasjon hos en av våre erfarne kirurger kan bookes her.

AK-metoden

Akademiklinikken har med plastikkirurg Dr. Per Heden i spissen utviklet en metode for brystforstørrelse som er kjent og benyttet blant plastikkirurger over hele verden. AK-metoden tar sikte på å tilpasse protesen til din kropp, etter dine ønsker og ditt behov for fylde og volum.

AK-metoden er utviklet for å minimere risiko for komplikasjoner. Dette  gir deg de beste forutsetningene for et så godt og varig resultat som mulig.

Hos oss tilbyr vi og unike metoder for implantatskift

 

Vectra 3D simulering

For å kunne gi deg et inntrykk av hvordan et sluttresultat vil kunne bli, benytter vi Vectra 3D simulering. Denne maskinene vil kunne gi deg et animert bilde av hvordan det ønskede resultatet vil se ut. Den vil og kunne vise deg forskjellige resultat ved bruk at ulike protesetyper.

 

Trygghetsgaranti ved brystforstørrelser

Ved brystforstørrelse tilbyr vi våre pasienter en unik tyggehetsgaranti. Les mer om Trygghetsgaranti ved brystforstørrelser her.

 

Brystførstørrelse – alt du trenger å vite!

Våre implantater

Akademikliniken benytter implantater av høyeste kvalitet. Les mer om hvilke implantater vi benytter her.

WEBBOOKING