Brystforstørrelse med implantat

Brystforstørrelse med implantat eller eget fettvev

Årsaken til at kvinnen ønsker brystforstørrelse med protese kan være flere. Hos Akademikliniken jobber noen av landets fremste plastikkirurger, og benytter kun de beste og veldokumenterte implantatene på markedet: Motiva, Mentor og B- Lite. Sammen med plastikkirurgen finner dere ut av form og størrelse på implantatet som vil passe akkurat deg og dine ønsker. Vi anbefaler deg og å se på Mentors Safety hvor du får utfyllende og god informasjon vedrørende sikkerhet knyttet til brystforstørrelse og implantater.

Ønsker du brystforstørrelse uten implantat, kan transplantasjon av eget fettvev vurderes. Fettransplantasjon betyr overføring av stabilt fett (fett som holder seg over lengre tid) fra ett område i kroppen til brystene. Transplantasjon av fettvev er en veldokumentert og god metode for å kunne bygge opp fettvev i et område og skape mer volum. Transplantasjon av fett kan benyttes til mange formål, både å bygge opp vev etter kreftbehandling, medfødte misdannelser, manglende volum i ansikt på grunn av aldring og kosmetisk forstørring av bryst og rumpe. Den viktigste forutsetningen for transplantasjon av fett til slike formål er,  at man har gode områder å høste fett fra andre steder på kroppen.

Akademisnittet – fremste teknikken innen brystkirurgi.

Akademikliniken har med plastikkirurg Dr. Per Hedén i spissen utviklet en metode for brystforstørrelse som i dag anses for å være den fremste metoden innen internasjonal brystforstørrelseskirurgi. Akademisnittet tar sikte på å tilpasse protesen til din kropp, etter dine ønsker og behov.

Akademisnittet er utviklet for å minimere risiko for komplikasjoner. Dette gir deg de beste forutsetningene for et godt og varig resultat.

 

Brystførstørrelse – alt du trenger å vite!

 

Trygghetsgaranti ved brystforstørrelser

Ved brystforstørrelse tilbyr vi våre pasienter en unik trygghetsgaranti som dekker uønskede resultater og komplikasjoner. Les mer om vår trygghetsgaranti ved brystforstørrelse.

 

“Det var beroligende folk rundt meg før operasjonen! Veldig flinke folk både under og ved oppfølgingen etter. Kjempefornøyd med oppholdet og ikke minst resultatet – det er fantastisk! Anbefaler Akademikliniken og min kirurg på det varmeste.”

Usikker på hva du vil booke? Kontakt oss

Vi svarer innen kort tid. Hvis du allerede vet hvilken behandling du ønsker, går du til webbooking for å bestille konsultasjon.


  Konsultasjonen

  Hos oss har man alltid time til konsultasjon før en operasjon. Her vil du treffe en av våre kirurger som vil lytte til dine ønsker og informere deg om inngrepet. Videre fyller du ut et spørreskjema om din helsetilstand, eventuelle tidligere sykdommer og operasjoner. Hvis du velger å gå videre med en operasjon, ordner vi en passende operasjonstid.

  Les mer om våre plastikkirurger og sjekk deres  vurderinger på Legelisten.no.

   

  Fakta om brystforstørrelse

  Pris:  Se vår prisliste her.

  Operasjonstid: 1 time

  Operasjonsdagen: Du er på klinikken i ca. 4 timer. Husk å avtale med noen som kan følge deg hjem og være sammen med deg det første døgnet.

  Narkose og smertelindring: Inngrepet foregår i narkose og man vil tilpasse smertelindring i etterkant av inngrepet. Se vår film om narkose her.

  Tilbake på jobb: 1-2 uker. Dette kommer an på hvor fysisk krevende arbeidet er.

  Trening: Unngå tunge løft og trening de neste 4-6 ukene etter inngrepet.

   

  Vectra 3D simulering

  For å kunne gi deg et inntrykk av sluttresultatet benytter vi Vectra 3D simulering. Maskinene vil gi deg et animert bilde av det ønskede resultatet og vise forskjellige resultater ved bruk av ulike protesetyper.

  Operasjonsdagen

  På operasjonsdagen treffer du din plastikkirurg på nytt til en samtale. Her blir operasjonsområdet fotografert og markert. Deretter får du møte vår anestesilege og tildelt et rom du dis­ponere under oppholdet.

  Operasjonen skjer under lett narkose og tar cirka 1 time. Med omtrent 5 cm lange snitt, i folden under brystet, plasseres implantatene foran eller bak brystmuskelen. Vanligvis sys snittene med skjulte sting som løses opp av seg selv.

  Etter operasjonen blir du værende på Akademiklinikens sengepost for pleie og smertelindring i et par timer.

  Du blir iført en sports-­BH som skal benyttes dag og natt i 3 uker, deretter i 3 uker på dagtid. I tillegg får du et brystbånd over brystene dine. Dette båndet bidrar til å stabilisere protesene de første 3 ukene etter operasjonen.

  Alvorlige komplikasjoner er svært uvanlig. Den vanligste kom­plikasjonen er kapseldannelse som rammer 0 – 3% av pasientene.

  Etter operasjonen

  Den første tiden etter operasjonen kan du oppleve hevelse, spenning og ømhet. Dette er forbigående og går gradvis over i løpet av de første ukene.

  Dagen etter operasjonen kan du ta av sports­-BHen og dusje. Tapen som sitter på arrene skal du la sitte og føne tørr på lav styrke før du tar på sports­-BHen.

  Flere ønsker et par fridager fra jobb etter inngrepet. Dette er ikke alltid nødvendig og er avhengig av hvilket yrke man har.

  Første kontroll foreligger etter 7 – 10 dager. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss tidligere.

  Praktisk informasjon

  Vi tilbyr brystkirurgi på vår klinikk i Oslo. Klinikken ligger i Sognsveien og er åpen mandag til fredag kl 08 til 16. Vi tilbyr også timer til konsultasjon enkelte kvelder og helger.

  Ring oss på 22 58 17 10 eller klikk på “Webbooking” for å bestille konsultasjon.

  Vi har lang erfaring med brystkirurgi og anbefaler at du leser noen av våre pasienthistorier.

  BESTILL KONSULTASJON

  “På operasjonsdagen ble jeg tatt utrolig godt i mot av de ansatte og kirurgene. Jeg var nervøs i forkant, men de roet meg ned og forklarte meg prosessen grundig. Før jeg visste ord av det var det over! Jeg opplevde kun smerter i 3 døgn, i denne tiden lå jeg mye på seng/sofa og slappet av. De neste ukene levde jeg som normalt, bare mindre aktivitet. Alt i alt har dette vært en opplevelse som har endret min selvtillit. Jeg anbefaler virkelig Akademikliniken til alle som ønsker å gjøre noe med sin selvtillit og selvfølelse.”

  Spørsmål og svar for brystforstørrelse.

  Innhold godkjent av: Mette Haga