Brystforstørrelse med implantat

Brystforstørrelse med implantat

“Det var beroligende folk rundt meg før operasjonen! Veldig flinke folk både under og ved oppfølgingen etter. Kjempefornøyd med oppholdet og ikke minst resultatet – det er fantastisk! Anbefaler Akademikliniken og min kirurg på det varmeste.”

Årsaken til at kvinnen ønsker brystforstørrelse med protese kan være flere. Hos Akademikliniken jobber noen av landets fremste plastikkirurger. Sammen kan dere finne ut av form og størrelse på implantatet som vil passe akkurat deg og dine ønsker.

BESTILL KONSULTASJON

Konsultasjonen

Hos oss har man alltid time til konsultasjon før en operasjon. Her vil du treffe en av våre kirurger som vil lytte til dine ønsker og informere deg om inngrepet. Videre fyller du ut et spørreskjema om din helsetilstand, eventuelle tidligere sykdommer og operasjoner. Hvis du velger å gå videre med en operasjon, ordner vi en passende operasjonstid.

Les mer om våre plastikkirurger og sjekk deres  vurderinger på Legelisten.no.

 

Fakta om brystforstørrelse

Pris: Fra kr. 33.500,-. Se vår prisliste her.

Operasjonstid: 1 time

Operasjonsdagen: Du er på klinikken i ca. 4 timer. Husk å avtale med noen som kan følge deg hjem og være sammen med deg det første døgnet.

Narkose og smertelindring: Inngrepet foregår i narkose og man vil tilpasse smertelindring i etterkant av inngrepet. Se vår film om narkose her.

Tilbake på jobb: 1-2 uker. Dette kommer an på hvor fysisk krevende arbeidet er.

Trening: Unngå tunge løft og trening de neste 4-6 ukene etter inngrepet.

 

Vectra 3D simulering

For å kunne gi deg et inntrykk av sluttresultatet benytter vi Vectra 3D simulering. Maskinene vil gi deg et animert bilde av det ønskede resultatet og vise forskjellige resultater ved bruk av ulike protesetyper.

AK-metoden

Akademikliniken har med plastikkirurg Dr. Per Hedén i spissen utviklet en metode for brystforstørrelse som i dag anses for å være den fremste metoden innen internasjonal brystforstørrelseskirurgi. AK-metoden tar sikte på å tilpasse protesen til din kropp, etter dine ønsker og behov.

AK-metoden er utviklet for å minimere risiko for komplikasjoner. Dette gir deg de beste forutsetningene for et godt og varig resultat.

Les mer om vår operasjonsteknikk.

Våre implantater

Akademikliniken benytter implantater av høyeste kvalitet. Man kan velge mellom runde eller anatomiske implantater. Hvilken type implantat som vil passe best til deg og din kropp, bestemmer du og din kirurg sammen under konsultasjon. Vi benytter implantater fra Motiva og Mentor. Vi tilbyr også det 30% lettere implantatet B-lite fra Polytech.

Les mer om våre  implantater her. 

Vi anbefaler deg og å se på Mentors Safety hvor du får utfyllende og god informasjon vedrørende sikkerhet knyttet til brystforstørrelse og implantater.

Trygghetsgaranti ved brystforstørrelser

Ved brystforstørrelse tilbyr vi våre pasienter en unik trygghetsgaranti som dekker uønskede resultater og komplikasjoner. Les mer om vår trygghetsgaranti ved brystforstørrelse.

Brystførstørrelse – alt du trenger å vite!

Usikker på hva du vil booke? Kontakt oss

Vi svarer innen kort tid. Hvis du allerede vet hvilken behandling du ønsker, går du til webbooking for å bestille konsultasjon.
Operasjonsdagen

På operasjonsdagen treffer du din plastikkirurg på nytt til en samtale. Her blir operasjonsområdet fotografert og markert. Deretter får du møte vår anestesilege og tildelt et rom du dis­ponere under oppholdet.

Operasjonen skjer under lett narkose og tar cirka 1 time. Med omtrent 5 cm lange snitt, i folden under brystet, plasseres implantatene foran eller bak brystmuskelen. Vanligvis sys snittene med skjulte sting som løses opp av seg selv.

Etter operasjonen blir du værende på Akademiklinikens sengepost for pleie og smertelindring i et par timer.

Du blir iført en sports-­BH som skal benyttes dag og natt i 3 uker, deretter i 3 uker på dagtid. I tillegg får du et brystbånd over brystene dine. Dette båndet bidrar til å stabilisere protesene de første 3 ukene etter operasjonen.

Alvorlige komplikasjoner er svært uvanlig. Den vanligste kom­plikasjonen er kapseldannelse som rammer 0 – 3% av pasientene.

Etter operasjonen

Den første tiden etter operasjonen kan du oppleve hevelse, spenning og ømhet. Dette er forbigående og går gradvis over i løpet av de første ukene.

Dagen etter operasjonen kan du ta av sports­-BHen og dusje. Tapen som sitter på arrene skal du la sitte og føne tørr på lav styrke før du tar på sports­-BHen.

Flere ønsker et par fridager fra jobb etter inngrepet. Dette er ikke alltid nødvendig og er avhengig av hvilket yrke man har.

Første kontroll foreligger etter 7 – 10 dager. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss tidligere.

Praktisk informasjon

Vi tilbyr brystkirurgi på vår klinikk i Oslo. Klinikken ligger i Sognsveien og er åpen mandag til fredag kl 08 til 16. Vi tilbyr også timer til konsultasjon enkelte kvelder og helger.

Ring oss på 22 58 17 10 eller klikk på “Webbooking” for å bestille konsultasjon.

Vi har lang erfaring med brystkirurgi og anbefaler at du leser noen av våre pasienthistorier.

BESTILL KONSULTASJON

“På operasjonsdagen ble jeg tatt utrolig godt i mot av de ansatte og kirurgene. Jeg var nervøs i forkant, men de roet meg ned og forklarte meg prosessen grundig. Før jeg visste ord av det var det over! Jeg opplevde kun smerter i 3 døgn, i denne tiden lå jeg mye på seng/sofa og slappet av. De neste ukene levde jeg som normalt, bare mindre aktivitet. Alt i alt har dette vært en opplevelse som har endret min selvtillit. Jeg anbefaler virkelig Akademikliniken til alle som ønsker å gjøre noe med sin selvtillit og selvfølelse.”

Spørsmål og svar for brystforstørrelse.