Våre implantater - Akademikliniken

Publisert 2018-09-20

Våre implantater

MOTIVA ELLER MENTOR?

Hos Akademikliniken benytter vi kun de beste produkter på markedet. Når det gjelder implantater benytter vi Motiva og Mentor implantater, men hva er egentlig forskjellen på disse?

MOTIVA IMPLANTATER

Motiva brystimplantater er et nyere implantatbrand som har vært på markedet siden 2010. I dag er det over 400.000 kvinner som har Motiva implantater på verdensbasis.  Implantatene har en glatt overflate, er runde og har en mer myk og bløt konsistens. På tross av at de er runde kan Motiva Ergonomix implantater gi en mer naturlig look, da de oppfører seg som et naturlig bryst.

Lurer du på forskjellen på runde og anatomiske implantater? Se her! https://www.youtube.com/watch?v=479oplvWTuA

Du kan få Motiva implantater i alle størrelser fra 100cc til 1050cc.

Motiva implantater kan innsettes på en rekke måter. Via brystfolden, brystvorten eller armhulen. Med implantatet kan man blant annet bruke den nye teknikken” Minimal Scar” på noen pasienter. Med denne teknikken kan man med hjelp av spesialutstyr få mindre arr ved en brystforstørrelse enn man ellers ville fått – helt ned til +/- 3cm. Spør din kirurg om du er kandidat til minimal scar.

Motiva har og, som de eneste implantater i verden, en chip i hvert implantat. Dette er en trygghet for deg som pasient til den dagen du eventuelt ønsker å bytte eller å fjerne implantatet . Grunnet chippen vil man alltid kunne finne ut av størrelse og modell, hvilken kirurg som har operert deg, dato og hvor du ble operert ved å skanne brystet med en leser.

Motiva implantater er CE godkjente, og er i gang med å få sin FDA godkjennelse.  Implantatene har livsvarig garanti ved lekkasje (dvs Motiva erstatter selve implantatet).  De første 10 årene vil Motiva og erstatte implantatene ved kapselgrad 3 & 4(ikke operasjonsomkostinger). De har en ruptur rate på 0.1%.

De er 100% silikonefylte, hvilket betyr at det er mindre tendens til ripling (dvs. folddannelse under huden). Der er 1-2% risiko for kapseldannelse med Motiva-implantatene.

MENTOR IMPLANTATER

Mentor brystimplantater er en del av Johnson & Johnson familien. CPG og Siltex implantater ble introdusert i 2001, og er siden da benyttet i over 100 land. Mentor fås som teksturerte og glatte brystimplantater, samt runde eller anatomiske(dråpeformede) brystimplantater. Mentor implantater kan opereres inn via brystfolden, brystvorten eller armhulen. Arrene er normalt i størrelsen 4,5-5cm.

Du kan få implantatene med forskjellige geletyper. Mentors implantater fås fra størrelse 100cc til 800cc. Mentor er CE og FDA godkjente implantater. Implantatene har livsvarig garanti ved lekkasje (dvs. de erstatter selve implantatet), og de gir i tillegg et tilskudd til operasjonen ved lekkasje innenfor 10 år. De har og livslang erstatning av implantatet ved kapselgrad 3 og 4, men dekker ikke operasjonsomkostninger.

Implantatene har en ruptur rate på 1-2%. Implantatene er 85% silikonfylt, hvilket kan gi en tendens til ripping, dvs. folddannelse under huden. Det er 5% risiko for kapseldannelse ved implantatene.

Vurderer du en brystfortørrelse eller bytte av implantater? Våre kirurger har lang erfaring innen brystkirurgi. Velkommen på en uforpliktende konsultasjon.

WEBBOOKING