Panne- og øyenbrynsløft for et piggere utseende

Panneløft og øyenbrynsløft

 

Bli kvitt rynker i pannen med et panne- og øyenbrynsløft

Rynker i pannen og øyeregionen kan av mange oppleves som svært sjenerende. Akademikliniken kan korrigere disse rynkene ved å gjøre et panne- og øyenbrynsløft. Akademikliniken bruker en spesiell operasjonsmetode for å oppnå et best mulig resultat. Dette kan vi korrigere med et panne- og øyenbrynsløft:

  • Rynker i pannen
  • Hengende øyebryn
  • Dype furer mellom øyenbrynene

 

Hvorfor velge panne- og øyebrynsløft?

Kunder som henvender seg til oss fordi de opplever problemer med tunge øvre øyelokk, kan i visse tilfeller egentlig ha behov for å få utført et panne- og øyenbrynsløft.

Man gjennomfører operasjonen for å endre øyenbrynenes høyde og retning, og for å redusere de såkalte bekymringsrynkene mellom øyenbrynene.

En økt tyngde på de øvre øyelokkene eller senkning av øyenbrynene kan i første omgang bli behandlet med et panne- og øyenbrynsløft.

WEBBOOKING

 

Hva skjer før et panne- og øyenbrynsløft?

Vi er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. I konsultasjonen vil du treffe en av våre dyktige leger som vil foreta en vurdering av dine rynker.

Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre plastiske kirurger prate med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Hvis du velger å gå videre etter konsultasjonen, bestiller vi en operasjonstid hos en av våre plastiske kirurger. Vi anbefaler at du forbereder deg til operasjonen ved å holde deg i form, og at du setter deg godt inn i informasjonen om hva som skjer før, under og etter operasjonen.

> Vi er alltid tilgjengelige om du skulle lure på noe

 

Hvordan foregår et panne- og øyenbrynsløft?

På selve operasjonsdagen treffer du din plastiske kirurg på nytt, som starter med å fotografere operasjonsområdet. Du får også treffe din anestesilege for en samtale i forkant av operasjonen.

Operasjonen skjer under narkose og tar cirka 2 timer.

For å minimere arr og unngå påvirkning av følelsen i ansiktet, utfører kirurgene våre som oftest denne typen operasjoner med såkalt laparoskopi, også kjent som kikkhullskirurgi.

Ettersom snittene kun er et par centimeter lange og plasseres i hårbunnen, vil de oppleves  som svært diskrèt.

For å løfte øyenbrynene og pannen i løpet av tilhelingsfasen, har du tråder som går fra øyenbrynene under pannehuden og sys over skumgummiputer i hårbunnen. Disse sitter normalt på i cirka 14 dager.

Etter operasjonen blir du værende på Akademiklinikens pleieavdeling over natten for pleie. Neste morgen får du hjelp til å vaske håret, og du kan dra hjem uten bandasje.

Når du drar hjem etter en operasjon får du en oppfølgningstime og telefonnummeret til klinikken og kirurgen som har gjennomført operasjonen, slik at du kan nå oss døgnet rundt.

 

Hva skjer etter et panne- og øyenbrynsløft?

Den første tiden etter operasjonen kan du oppleve hevelse, stivhet og tap av følelse. Det er også vanlig med kløe i hårbunnen. Dette forsvinner etter noen uker, men for å redusere hevelsen anbefales lymfedrenasjebehandling.

Du kan regne med at du kommer til å være borte fra jobb i 2-3 uker. Etter 5-7 dager kommer du på den første kontrollen hos oss, og etter 14 dager tar vi bort de siste stingene.

 

Nyttige forholdsregler å ta etter endt behandling:
  • Den første tiden anbefaler vi at du avstår fra trening og andre fysiske aktiviteter. Rolige spaserturer er helt topp
  • Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 daglig i 6 måneder
  • Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem
  • Før du drar fra klinikken vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført, samt info om mulige reaksjoner som kan oppstå etter en softlift-behandling

Selv om sluttresultatet tidligst kan bedømmes etter seks måneder, kommer du til å se en forbedring allerede når vi tar bort stingene, men det er viktig at du har realistiske forventninger.

Resultatet varierer avhengig av forskjeller både i arveanlegg og hudens elastisitet. Dette prater vi gjennom før operasjonen, både ved konsultasjonen samt ved de forberedende samtalene med din kirurg. Ingen arr blir likevel synlige, siden snittene legges i hårbunnen.

 

Etterbehandling og kombinasjonsinngrep

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, er det viktig at du pleier huden din regelmessig, og daglig bruker høy solfaktor for beskyttelse mot solen. I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsbehandling som vil kunne bidra til et langsiktig bra resultat.

Panne- og øyenbrynsløft kan kombineres med andre ansiktsinngrep, slik som for eksempel øyelokkirurgi, mellomansiktsløft og ansiktsløft. Man kan dessuten behandle bekymringsrynker ved hjelp av injeksjonsbehandlinger. Hvilken form av kombinasjonsinngrep du kan gjøre prater du gjennom med din kirurg før operasjonen.

 

Hva koster et panne- og øyenbrynsløft?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, blant annet av omfanget av et inngrep og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.

> Se priser for panne- og øyenbrynsløft her

WEBBOOKING