Publisert 2021-06-11

Når kan jeg begynne å trene etter en brystforstørrelse?


Etter 3 uker kan du begynne med moderat trening med powerwalks og noe sykling, altså trening av benmuskulatur.

Etter 3 måneder kan du begynne med styrketrening for overkroppen.

Trening av bryst burde avventes til ivhertfall 3 måneder etter, i noen tilfeller kan det ta lenger tid, helt opp til 6 måneder.

Hver tilhelingsprosess er unik, derfor er det veldig viktig at du lytter til kroppen din og ikke utsetter den for mer enn hva den orker.

Les mer om brystforstørrelse.

 

Did you find this FAQ helpful?
0
0

Alle innlegg for FAQ

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/