Publisert 2021-06-11

Når kan jeg begynne å trene etter en brystforstørrelse?

Etter 3 uker kan du begynne med moderat trening med powerwalks og noe sykling, altså trening av benmuskulatur.

Etter 3 måneder kan du begynne med styrketrening for overkroppen.

Trening av bryst burde avventes til ivhertfall 3 måneder etter, i noen tilfeller kan det ta lenger tid, helt opp til 6 måneder.

Hver tilhelingsprosess er unik, derfor er det veldig viktig at du lytter til kroppen din og ikke utsetter den for mer enn hva den orker.

Did you find this FAQ helpful?

Alle innlegg for FAQ