Mette Haga Plastikkirurg

Dr. Mette Haga er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep.

Med mer enn 20 års erfaring er Dr. Haga en av Norges mest erfarne kvinnelige plastikkirurger. Med moderne teknikker og håndverk til fingerspissene er hun en av Norges fremste spesialister innen estetisk brystkirurgi og kirurgi omkring øynene. Dr. Haga er kjent for kort operasjonstid og pene resultater.

Dr. Haga er aktiv deltager på nasjonale og internasjonale kongresser, og er medforfatter av flere vitenskapelige artikler inne plastikkirurgi og infeksjonsmedisin.

Mette Hagas bakgrunn:

– Medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo 1996
– Bred faglig bakgrunn innen generell kirurgi etter 5 år på Ringerike sykehus og Bærum sykehus
– Godkjent spesialist i plastisk- og rekonstruktiv kirurgi fra Ullevål Universitetssykehus og Rikshospitalet i 2006
– Overlege ved plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet 2006-08. Utførte her et bredt spekter av plastikkirurgiske operasjoner med hovedvekt på rekonstruksjon av bryst, og hadde ansvar for landsfunksjon innen behandling av blodkarsvulster samt kirurgisk behandling av transseksuelle
– Startet som privat plastikkirurg og overlege ved Teres Nobel Clinic (i dag Aleris Nobel) 2008-2012
– Plastikkirurg ved Fornebuklinikken 2011 – april 2014 ved Fornebuklinikken
– Plastikkirurg ved Akademikliniken i Oslo og Gøteborg 2014-d.d.
– Representant i Clinical Management Group i Akademikliniken
– Sekretær i Norsk forening for estetisk kirurgi i perioden 2008-2012
– Mette Haga er medlem av Norsk forening for plastikkirurgi.

Pasientutsagn;
«Jeg kom til Mette Haga for å diskutere øyelokksløft. Etter en svært nyttig konsultasjon hos henne, endte jeg opp med å ta en øyenbrynsløft. Resultatet ble helt utrolig bra. Hun ga meg et fantastisk godt råd, og hele veien har hun vært vennlig, proff og trygg. Akademiklinikken har også vært formidabelt fine både før og etter. Fulgt opp kjempegodt. Jeg er så innmari fornøyd med at jeg kom til Mette og Akademiklinikken. Jeg kan anbefale dem på det varmeste.»

Ønsker du å bli bedre kjent med Dr. Haga, kan du lese mer om henne her.

Les flere utsagn om Dr. Haga på Legelisten.no.