Publisert 2014-07-07

VG undersøkelse: Kvinner vil ikke ha “silikonpuppeform”

En stor undersøkelse i VG viser at de fleste av de som får utført en brystforstørrelse ønsker et naturlig utseende. Dette oppnås ved bruk av anatomiske/dråpeformede implantat.

 

Når man snakker om silikonpupper, og de fleste implantat som legges inn i våre dager er silikonimplantat, er det imidlertid de store runde “ballong”implantatene som var populære på 80-90 tallet de tenker på. De anatomiske implantatene var da ikke kommet på markedet.

 

Les mer her.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/