Publisert 2019-08-01

Velkommen til Akademikliniken Julie Horne

Julie Horne

 

WEBBOOKING

 

Fra 5. august vil Julie Horne ta i mot pasienter på vår klinikk på Ullevål, og vi ønsker henne varmt velkommen som en del av vårt team.

Julie Horne har jobbet som sykepleier i 13 år og er eier av “Julie Horne Academy” hvor hun utdanner både leger og kosmetiske sykepleiere fra hele verden i hennes verdenskjente “Lip masterclass”.

Siden hun lanserte sin signaturbehandling “Julie Horne Lips” i 2017 har hun bygget opp en stor og trofast kundebase med pasienter både fra Norge og utland.

Julie er i dag og en populær foreleser på flere estetiske kongresser i hele verden.

 

Julie Horne:

“Jeg ser på meg selv som en artist eller skulptør. Den eneste forskjellen er at jeg bruker en nål i stede for en pensel eller et verktøy. Det handler om å ha et øye for det estetiske, se proposjoner, balanse, potensial, ha kunnskap om anatomi og produktene man bruker og ha en erfaren og stødig dedikert hånd. 

Jeg har studert Restylanes portofølje i mange år og med kombinasjonen av kvalitet og kunnskap snakker resultatene for seg selv. Jeg jobber for sikkerhet og KUN naturlige resultater.

Det er med stor entusiasme og glede at jeg nå skal starte å jobbe på Akademikliniken i Norge, en av verdens ledende klinikker innen kosmetisk behandling. Jeg har alltid sett på Akademikliniken som en pioner og en innovatør i den estetiske bransjen, og er stolt av å få muligheten til å utvikle meg videre sammen med dyktige kollegaer.
Jeg ser frem til å ta imot pasienter på mitt kontor på Akademikliniken Ullevål.”

 

Ønsker du time til behandling hos Julie kan du kontakte oss på telefon 22 06 00 03 eller bestille time via vår webbooking.

Vi gjør oppmerksom på at booking av time til Julie ligger under “JuliehorneLips og JuliehorneFiller”. 

NB:

Julie Horne har flyttet til utlandet, og pr mai 2020 jobber hun ikke lenger på Akademikliniken.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/