Publisert 2019-08-01

Velkommen til Akademikliniken Julie Horne

Julie Horne

WEBBOOKING

Fra 5. august vil Julie Horne ta i mot pasienter på vår klinikk på Ullevål, og vi ønsker henne varmt velkommen som en del av vårt team.

Julie Horne har jobbet som sykepleier i 13 år og er eier av «Julie Horne Academy» hvor hun utdanner både leger og kosmetiske sykepleiere fra hele verden i hennes verdenskjente «Lip masterclass».

Siden hun lanserte sin signaturbehandling «Julie Horne Lips» i 2017 har hun bygget opp en stor og trofast kundebase med pasienter både fra Norge og utland.

Julie er i dag og en populær foreleser på flere estetiske kongresser i hele verden.

Julie Horne:

«Jeg ser på meg selv som en artist eller skulptør. Den eneste forskjellen er at jeg bruker en nål i stede for en pensel eller et verktøy. Det handler om å ha et øye for det estetiske, se proposjoner, balanse, potensial, ha kunnskap om anatomi og produktene man bruker og ha en erfaren og stødig dedikert hånd.

Jeg har studert Restylanes portofølje i mange år og med kombinasjonen av kvalitet og kunnskap snakker resultatene for seg selv. Jeg jobber for sikkerhet og KUN naturlige resultater.

Det er med stor entusiasme og glede at jeg nå skal starte å jobbe på Akademikliniken i Norge, en av verdens ledende klinikker innen kosmetisk behandling. Jeg har alltid sett på Akademikliniken som en pioner og en innovatør i den estetiske bransjen, og er stolt av å få muligheten til å utvikle meg videre sammen med dyktige kollegaer.
Jeg ser frem til å ta imot pasienter på mitt kontor på Akademikliniken Ullevål.»

Ønsker du time til behandling hos Julie kan du kontakte oss på telefon 22 06 00 03 eller bestille time via vår webbooking.

Vi gjør oppmerksom på at booking av time til Julie ligger under «JuliehorneLips og JuliehorneFiller».