Marius Solli-Nilsen – ny kirurg til Akademikliniken!

Aktuelt

Marius Solli-Nilsen

Ny kirurg til Akademikliniken!

Vi ønsker Marius Solli-Nilsen velkommen til Akademikliniken.

Marius har jobbet som kirurg siden 2007, først ved ved hjertekirurgisk avdeling Universitetssykehuset i Nord-Norge, Tromsø og senere plastikkirurgisk avdeling Rikshospitalet og Ullevål Sykehus, Sykehuset Telemark, Skien og Sykehuset Østfold, Moss.

Han har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med blant annet avanserte brystrekonstruksjoner, rekonstruksjoner etter traume og brannskade samt hud- og føflekkreftbehandlinger. Fra 2011 har han særlig arbeidet med kroppsformende kirurgi etter store vekttap.

Plastisk kirurgi etter stor vektnedgang er et relativt nytt område innen plastikkirurgien i Norge, og Marius har gjennom sitt engasjerte arbeid gjennom flere år blitt blant landets mest toneangivende innen dette feltet. Han har også lang erfaring med kosmetisk kirurgi. Han var medeier, gründer og klinikksjef ved Oslo Privatklinikk og har senere gjennom flere år vært tilknyttet Fornebuklinikken. Marius har også blitt brukt som kursholder for kosmetiske injeksjonsbehandlinger for Allergan som er verdens største legemiddelselskap innen kosmetisk medisin.

Marius Solli-Nilsen har dessuten flere års erfaring som plastikkirurg ved Cosmo Clinic i Nydalen og plastikkirurgisk avdeling Sykehuset Innlandet på Tynset, hvor man finner landet fremste ekspertise innen kroppsformende kirurgi etter store vekttap. Avdelingen på Tynset har fra oppstart i 2017 blitt blant landets største med henviste pasienter fra hele landet.

Ved Akademikliniken i Oslo utfører Marius hovedsakelig postbariatrisk kirurgi, bodylift, BBL, fettsuging, bukplastikk, brystoperasjoner, lårplastikk og armplastikk.

Marius er medlem av American Society of Plastic Surgeons.

 

Uttalelser fra tidligere pasienter

«Resultatet av operasjonen som har blitt utført av Marius har vært over all forventning, og jeg kan endelig si meg fornøyd med det resultatet jeg har fått nå! Jeg er utrolig takknemlig for tilgjengeligheten, profesjonaliteten og generelt hvordan jeg har blitt møtt og behandlet av Marius.»

«Jeg fikk utført full bukplastikk hos plastikkirurg Hans Marius Solli-Nilsen, og kan ikke få fullrost prosessen nok. Jeg ble tatt veldig godt imot på konsultasjon og følte meg trygg og ivaretatt hele veien, både før, under og etter inngrepet. I dag er det tre måneder siden operasjonen, og jeg er meget fornøyd med resultatet.»

 

Ønsker du å booke en konsultasjon med Dr. Marius Solli-Nilsen? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!

Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon. Konsultasjonen kan utføres enten ved vår kirurgiske avdeling i Oslo, eller over video hvis det skulle passe bedre for deg.

 

Sykehuset på Tynset