Publisert 2013-05-23

Valg av riktig implantat er svært viktig ved en brystforstørring

Bak en brystforstørring ligger det ofte mye arbeid i innsamling av informasjon før en går til det skritt å bestille en operasjon.

Hos mange er det prisen som er avgjørende for  hvor man tar operasjonen – men prisforskjellen reflekterer oftest forskjellige priser på implantatene.  Det er stor kvalitetsforskjell på implantater og derfor også prisforskjeller. Materialet og utformingen av alle deler  i implantatet er svært viktig, noe den nylige PIP skandelen illustrerer. Her var implantatet laget av en silikongele som ikke var godkjent, i tillegg til at det sprakk hos mange etter 1 år. Frankrike, Tyskland og Tsjekkia har hittil anbefalt sine innbyggere om å fjerne dette implantatet.

Det finnes 3 FDA godkjente implantat, noe som innebærer at de har størst vitenskapelig dokumentasjon med tanke på langtidsoppførsel og konsekvenser. Det er også de implantatene som er de beste når det gjelder kapselkontraktur.  Når man skal legge inn implantater  som skal ligge i mange år bør både matriale og operasjonsteknikk være av beste kvalitet.

Ved Akademikliniken har vi for deg valgt å kun legge inn implantater av beste kvalitet.   Allergan Natrelle  er en av 3 FDA godkjente implantater og har livsstidsgaranti.

Når det gjelder valg av rett implantat finnes det kun 1 implantat som gir optimal brystestetikk for pasienten.

Ved Akademikliniken bruker vi AK-metoden for å beregne dette.
Dette er nå blitt en internasjonal måte å beregne det optimale implantatet ved brystforstørrelse. Vi har flere hundre typer implantater å velge mellom, og beregner type utfra behov for bredde, høyde, utstikk og form.
Alt harmonisert til pasientens vevstype og egen brystform. I tillegg vil vil ta 3D bilder av simuleringer med de implantatene som er optimale, slik at pasienten kan føle seg trygg på valget.

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7969540.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/