Pasienthistorie - brystforstørrelse | Akademikliniken

Publisert 2019-02-26

Pasienthistorie – brystforstørrelse

WEBBOOKING

Jeg bestemte meg i ganske tidlig i alder at silikon var noe jeg skulle ha, men snakket ikke med så mange om det da jeg bare var rundt 14-15 år. Jeg tenkte vel at puppene mine skulle vokse da jeg var så ung, men der tok jeg feil gitt. Jeg utførte inngrepet fordi dette var noe jeg ønsket veldig mye, og ikke minst at jeg var så stolt av at jeg hadde klart å spare alt selv. Inngrepet jeg utførte var brystforstørrelse, og nå allerede etter noen uker, strålende fornøyd og ikke minst takknemlig over at denne muligheten for forandring finnes.

Jeg valgte Akademiklinikken da jeg hadde hørt bare bra ting om klinikken. Jeg husker at jeg satt og sjekket litt på nettet hvor man kunne utføre et slikt inngrep. Alle stedene jeg fant virket bra, men det var noe ekstra med nettsiden til Akademikliniken, og ikke minst at jeg kunne se videoer og lese mye om inngrepet hos dem. Jeg fortalte mamma at jeg hadde bestemt meg for å gjøre et inngrep, og hun var støttende fra første stund. Hun visste hvor mye jeg ikke var fornøyd med brystene mine og at jeg så og si hadde bestemt meg. Da jeg fortalte henne det, sa hun øyeblikkelig at jeg måtte bruke Akademikliniken.  Hun hadde hørt at de var utrolig dyktige, og det hjalp at hun kjente en som jobbet som sykepleier der. Da jeg fikk høre litt mer spesifikke detaljer, og bestemte meg vel ganske fort at det var klinikken jeg skulle bruke.

Nå har det snart gått 5 uker etter inngrepet og jeg er utrolig glad for at jeg gjorde dette, og i mine øyne kunne jeg ikke vært mer fornøyd! Brystene er over alle forventninger, og jeg gleder meg nesten litt til kontrolltime etter 6 mnd så jeg kan takke den flinke kirurgen min(Dr. Mette Haga)! Jeg fungerte veldig fint på jobb allerede etter 2 uker etter inngrepet, og det ble bare bedre og bedre for hver dag som gikk. Nå beveger jeg meg og gjør stort sett som før, minus trening, som jeg gleder meg til å starte med etter 3 mnd.