Publisert 2019-02-01

Dermapen 4 – markedets mest avanserte form for microneedling

Dermapen er i dag den mest benyttede metoden for microneedling verden over med mer enn 1,6 millioner behandlinger utført.

Dermapen er en avansert form for microneedling som øker hudens elastin og kollagenproduksjon. Huden din har en unik måte å reparere seg selv på. Dermapen aktiverer denne prosessen ved å lage små mikropunkteringer som igjen setter i gang ulike reparasjonsprosesser i huden. Ved en Dermapen behandling vibrerer 16 sterile engangsnåler i et nålehode, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund.

WEB BOOKING

dermpen 4

Dermapen 4 – markedets mest avanserte form for microneedling

Uansett om du ønsker å forbedre hudens elastisitet, kollagenproduksjon, porestørrelse, aknearr, strekkmerker eller andre indikasjoner, genererer det nye 16-pins nålehodet og den nye teknologien i Dermapen4 opp til 47,69% mer hull enn Dermapen3, og 104% flere mikrokanaler enn kopienheter, noe som skaper overlegne resultater.

Lyst til å teste behandlingen eller bestille en uforpliktende konsultasjon?

Time kan bestilles her.