Publisert 2021-07-20

– God research gir bedre beslutninger

Informasjonsbehovet før avgjørelsen

Jeg har lenge ønsket å gjøre tiltak for en mer stabil hverdag uten jojo-slanking og «et stadig tilbakevendende problem». Jeg ønsket «varige resultater», som kunne opprettholdes over tid. Jeg hadde et ønske om å finne løsninger for både kropp og ansikt, altså kombinere to områder under et tiltak.

Før jeg tar en avgjørelse gjør jeg en god del research, slik at jeg vet hva jeg skal spørre om når jeg kommer til neste ledd. Valget falt på å undergå et kombinasjonsinngrep fordi det er mest mulig skånsomt for kroppen med tanke på bruk av anestesi og nedetid etter operasjonen. Jeg brukte mye tid på å forstå hvilke konsekvenser det er ved en Lipo (High Def Lipo) behandling i tillegg til hva behandlingen vil skape av varig resultat. Før jeg valgte aktør eller konsultasjon ønsket jeg å lese meg opp på alt mulig ved en slik behandling. Med andre ord ble det mye lesing på Google og diverse nettsider. Uansett hvor mye jeg leste var det ikke nok til å gjøre meg trygg til å ta en avgjørelse, neste steg ble da å bestille konsultasjon for å finne de resterende svarene.

Det er ikke mange aktører som tilbyr kombinasjonsinngrep, altså kirurgisk behandling av flere områder under en operasjon. Med ønske om kombinasjonsinngrep ble jeg sittende igjen med to aktuelle aktører.  Valget på Akademikliniken ble naturlig da jeg undersøkte hva jeg fikk ut av LIPO / BBL hos Akademikliniken vs det andre stedet. Begge steder var utrolig gode på å informere om anestesi under operasjonen, noe jeg opplevde som veldig trygt. Jeg opplevde bransjen og aktørene som seriøse med høy kompetanse innen sitt fagfelt.

 

Hvorfor valgte jeg Akademikliniken?

Den største forskjellen jeg opplevde var hvordan dr. Bjørn Tvedt vurderte kroppen min og hvordan han omtalte resultatene og hans beskrivelse av hva jeg kunne forvente. Han la stor vekt på realismen i hva som var mulig å få til, ut fra hudkvalitet (jeg har født to barn og er snart 50 år) og kroppens anatomi. Jeg opplevde hele veien at han justerte det vi ble enige om, ut fra hva jeg selv ønsket opp mot hva som var mulig å få til. Dr. Tvedt på Akademikliniken gav god veiledning i sine anbefalinger og gjorde meg oppmerksom på faktorer som ville ha betydning for sluttresultatet. Etter møtet med dr. Bjørn Tvedt på Akademikliniken og med utfyllende informasjon som gjorde meg trygg og besluttet jeg å takke ja til kirurgisk inngrep som omfattet CO2 laser behandling i ansiktet, Lipo på mageområdet med fettransplantasjon til hofte/rumpeområdet.

Les flere utsagn om Bjørn på legelisten.no

Til uka forteller Cecilie om selve operasjon og tiden etter.

Bilder og navn er fiktive.

Våren 2021 undergikk «Cecilie» en kombinasjon av High definition Lipo av magen med fettransplantasjon til rumpe og hofter (BBL) og CO2 laser behandling av øyelokk.

Cecilies reise del 2

Jeg hadde overraskende lite smerter

Den første uken sov jeg noe urytmisk, men dette var fordi jeg lå litt ukomfortabelt...
Les mer

Cecilies reise del 3

Min første reaksjon var rent sjokk!

Jeg tok av polstringen 1 uke etter inngrepet og fikk se resultatet for første gang...

Les mer

Cecilies reise del 4

Den nye kroppen begynte å ta form

Resultatet hittil var fantastisk, helt naturlig til min kropp, endringene hadde «smeltet» inn...

Les mer

Cecilies reise del 5

Det er stor forskjell på å tenke seg et resultat enn det å faktisk se det

Under denne prosessen har jeg lært mer om kroppen og hvordan fettceller er kroppens...

Les mer

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/