Publisert 2015-08-20

Fraksjonell kollagenstimulerende behandling kr. 2500,-

Nlite-kollagen

Vår fraksjonell kollagenstimulerende behandling, er super hjelp til tørr, slapp og sliten hud.

Med mange små laserpunkt, som går ned i dybden uten å perforere hudoverflaten, stimuleres kollagen til nydannelse. Man kvitter seg med tørr og gammel hud som gjør den grå og gusten. Huden fremstår som jevnere, strammer og med en naturlig frisk glød. Har du dypere rynker, linjer og arr – anbefaler vi Fraxel laser, som er en mer omfattende og dypere behandling.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon.

Foto: Fraxel