Publisert 2014-12-01

Første Adventsuke – Exfoliator fra JM og ZO

JM Holiday Exfoliator kun kr.490,- og ZO Exfoliating Polish kun kr. 590,-

Det varme sollyset er borte, og kveldene blir fort mørke.

Unn deg en god scrub til huden, og få en strålende hud som gløder i vintermørket

Jan Marini Holiday Exfoliater: En peeling med en unik perleteknologi som etterlater
huden ren, myk og full av antioksidanter. Huden blir glatt og får en flott glød.

I tillegg har vi ZO Exfoliating Polish med unike magnesiumkuler som etterlater huden myk og smidig, og full av antioksidanter.

Begge er et perfekt underlag for make-up.

PS: Dette tilbudet varer helt fram til 23.12.

Advent-nyhet