Publisert 2021-10-07

– Fordommene holdt meg tilbake

Jeg hadde i mange år et ønske om bukplastikk etter et keisersnitt for 25 år siden, men fikk avslag i offentlig sektor. Jeg er så utrolig glad for at jeg tok kontakt med Mette Haga. Hun er profesjonell og ga god informasjon om mine muligheter og hva jeg kunne forvente av inngrepet. På dette tidspunktet hadde jeg også ønske om brystreduksjon.

Resultatet er over all forventning – jeg gleder meg over at klærne ikke lenger «strutter» over brystene, eller at jeg ikke får kneppet igjen bluser og jakker. Eller å alltid ha noe som skjuler mageoverhenget. Men nå er blusen kneppet og oppi buksa, og jeg føler meg fin!

Jeg anbefaler en konsultasjon hos Mette hvis du har tanker om plastikkirurgi. Det er dessverre fortsatt sånn at plastikkirurgi kanskje ikke er helt akseptabelt enda, fordi det forbindes med skjønnhet og ideal- oppnåelse. For meg, og helt sikkert mange flere der ute, har dette betydning for velvære og helse. Jeg var plaget med sopp og lukt - noe du ikke snakker med andre om, samt rygg- og nakkeproblemer. For min del har dette blitt en reise jeg ikke trodde var mulig - flat mage og så fine bryst! Jeg skulle så gjerne ha turt å gjøre dette for flere år siden, men det er fordommer som har holdt meg tilbake.

Hilsen ei helt vanlig dame, 58 år.

 

Har du spørsmål om bukplastikk, brystreduksjon eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

 

Her finner du priser på bukplastikk og brystreduksjon.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/