Publisert 2021-10-07

– Fordommene holdt meg tilbake

Jeg hadde i mange år et ønske om bukplastikk etter et keisersnitt for 25 år siden, men fikk avslag i offentlig sektor. Jeg er så utrolig glad for at jeg tok kontakt med Mette Haga. Hun er profesjonell og ga god informasjon om mine muligheter og hva jeg kunne forvente av inngrepet. På dette tidspunktet hadde jeg også ønske om brystreduksjon.

Resultatet er over all forventning – jeg gleder meg over at klærne ikke lenger «strutter» over brystene, eller at jeg ikke får kneppet igjen bluser og jakker. Eller å alltid ha noe som skjuler mageoverhenget. Men nå er blusen kneppet og oppi buksa, og jeg føler meg fin!

Jeg anbefaler en konsultasjon hos Mette hvis du har tanker om plastikkirurgi. Det er dessverre fortsatt sånn at plastikkirurgi kanskje ikke er helt akseptabelt enda, fordi det forbindes med skjønnhet og ideal- oppnåelse. For meg, og helt sikkert mange flere der ute, har dette betydning for velvære og helse. Jeg var plaget med sopp og lukt - noe du ikke snakker med andre om, samt rygg- og nakkeproblemer. For min del har dette blitt en reise jeg ikke trodde var mulig - flat mage og så fine bryst! Jeg skulle så gjerne ha turt å gjøre dette for flere år siden, men det er fordommer som har holdt meg tilbake.

Hilsen ei helt vanlig dame, 58 år.

For priser på bukplastikk eller brystreduksjon, trykk her.