Dr. Pelle Bergentz kommer til Ullevål- Begrenset med timer! - Akademikliniken

Publisert 2018-10-15

Dr. Pelle Bergentz kommer til Ullevål- Begrenset med timer!

Anerkjente Dr. Pelle Bergentz kommer til Akademiklinken Ullevål den 28.11 og 29.11 for å tilby våre kunder den seneste behandlingen av synlige blodårer i ansiktet og spindelvevsårer på ben.

WEBBOOKING

Mange mennesker sjeneres av synlige blodårer i ansiktet eller på kroppen. Uavhengig om det er en stor synlig blodåre i ansiktet eller et større nettverk av tynne synlige blodårer, kan dette behandles effektivt.

Hos AK tilbyr vi moderne og trygg behandling med en radiofrekvent varmebehandling (EVRF)  og  med et skum som lukker de synlige blodårene.

Fordelene ved å benytte varmebehandling er:

• Effektiv
  • Behandling kan utføres hele året
  • Alle hudtyper kan behandles
  • Ingen bivirkninger

Kontakt vår avdeling på Ullevål på telefon 22 58 17 10 for nærmere informasjon, eller for å reservere time. Det vil være begrenset antall timer, så book time i god tid for å sikre deg behandling.

Før/Etterbilder av pasienter behandlet av Dr. Bergentz