Publisert 2018-10-15

Dr. Pelle Bergentz kommer til Ullevål- Begrenset med timer!

 

Anerkjente Dr. Pelle Bergentz kommer til Akademiklinken Ullevål den 28.11 og 29.11 for å tilby våre kunder den seneste behandlingen av synlige blodårer i ansiktet og spindelvevsårer på ben.

WEBBOOKING

Mange mennesker sjeneres av synlige blodårer i ansiktet eller på kroppen. Uavhengig om det er en stor synlig blodåre i ansiktet eller et større nettverk av tynne synlige blodårer, kan dette behandles effektivt.

Hos AK tilbyr vi moderne og trygg behandling med en radiofrekvent varmebehandling (EVRF)  og  med et skum som lukker de synlige blodårene.

 

Fordelene ved å benytte varmebehandling er:

  • Effektiv
  • Behandling kan utføres hele året
  • Alle hudtyper kan behandles
  • Ingen bivirkninger

Kontakt vår avdeling på Ullevål på telefon 22 58 17 10 for nærmere informasjon, eller for å reservere time. Det vil være begrenset antall timer, så book time i god tid for å sikre deg behandling.

 

Før/Etterbilder av pasienter behandlet av Dr. Bergentz

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/