Gratis VISIA hudanalyse Akademikliniken Smestad og Stavanger

Publisert 2018-02-02

Hudanalyse med VISIA

Vet du hva huden din trenger?

På våre klinikker på Smestad og i Stavanger tilbyr vi gratis hudanalyse med VISIA, etterpå bistår vi deg med å skreddersy hudbehandling og produkter for ditt behov.

Hva er VISIA?

VISIA er et verktøy for hudanalyse som kan avdekke tilstander på og under huden. Takket være VISIA kan vi på en dokumentert måte bedømme din hudtilstand. Med utgangspunkt i resultatene kan vi tilpasse behandlinger og produkter som passer akkurat din hud.

Hvordan fungerer det?

Vi fotograferer ditt ansikt med avansert fototeknologi og kjører bildene gjennom et analyseprogram. Med VISIA kan vi vurdere både eksisterende hudproblemer, samt fremtidige pigmentflekker, inflammasjon,  akne, porer, hudstruktur og sprengte blodkar.

Oppfølging

Går du i gang med et behandlingsopplegg hos oss kan vi tilby ny analyse etter 6 måneder for å vurdere effekten.

Hvordan får jeg gratis hudanalyse og hudkonsultasjon?

Book en konsultasjon hos en av våre autoriserte kosmetiske sykepleiere Smestad eller Stavanger. Du kan benytte vår webbooking eller kontakte din nærmeste klinikk her

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd