Publisert 2018-02-02

Hudanalyse med VISIA

Vet du hva huden din trenger?

 

På våre klinikker på Smestad og i Stavanger tilbyr vi gratis hudanalyse med VISIA, etterpå bistår vi deg med å skreddersy hudbehandling og produkter for ditt behov.

Hva er VISIA?

VISIA er et verktøy for hudanalyse som kan avdekke tilstander på og under huden. Takket være VISIA kan vi på en dokumentert måte bedømme din hudtilstand. Med utgangspunkt i resultatene kan vi tilpasse behandlinger og produkter som passer akkurat din hud.


Hvordan fungerer det?

Vi fotograferer ditt ansikt med avansert fototeknologi og kjører bildene gjennom et analyseprogram. Med VISIA kan vi vurdere både eksisterende hudproblemer, samt fremtidige pigmentflekker, inflammasjon,  akne, porer, hudstruktur og sprengte blodkar.


Oppfølging

Går du i gang med et behandlingsopplegg hos oss kan vi tilby ny analyse etter 6 måneder for å vurdere effekten.


Velkommen på konsultasjon

Book en konsultasjon hos en av våre autoriserte kosmetiske sykepleiere Smestad eller Stavanger. Du kan benytte vår webbooking eller kontakte din nærmeste klinikk her.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/