Gratis VISIA hudanalyse Akademikliniken Smestad og Stavanger

Publisert 2018-02-02

Din hud

Vet du hva huden din trenger?

Vi kan gi deg en gratis hudanalyse med VISIA. Etterpå bistå vi deg med å skreddersy hudbehandling og produkter for ditt behov.

Hva er VISIA?

VISIA er et verktøy for hudanalyse som kan avdekke tilstander på og under huden. Takket være VISIA kan vi på en dokumentert måte bedømme din hudtilstand. Med utgangspunkt i resultatene kan vi tilpasse behandlinger og produkter som passer akkurat din hud.

Hvordan forstår det?

Vi fotograferer ansikt ditt med avansert fototeknologi og kjører bildene gjennom et analyseprogram. Med VISIA kan vi vurdere både eksisterende og mulige fremtidige pigmentflekker, inflammasjon,  akne, porer, hudstruktur og sprengte blodkar.

Hva kan vi tilby?

Går du i gang med et behandlingsopplegg hos oss kan vi tilby ny analyse etter 6 måneder for å vurdere effekten.

Hvordan får jeg gratis hudanalyse?

Book en konsultasjon hos en av våre eksperter på Smestad eller Stavanger. Grunnet at det er kun disse to klinikkene, som har VISIA maskin. Mens i alle Akademikliniken klinikkene kan du booke gratis konsultasjon for hudkonsultasjon hos sykepleier.

Book en konsultasjon med en av våre eksperter, og vi kan skreddersy hudbehandling og produkter for ditt behov.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd