Brystforstørrelse hos Dr. Mette Haga - Akademikliniken

Publisert 2018-08-21

Brystforstørrelse hos Dr. Mette Haga

Kan et brystimplantat (silikon) kan vare livet ut? Mette gir deg fakta og avkrefter myter rundt brystimplantater.

Akademikliniken benytter kun implantater (silikonproteser) fra leverandører som Motiva og Mentor som er av kjent av høy kvalitet. Dette gjør at våre pasienter kan ha trygt og aktivt liv etter inngrepet.

Visste du at Akademikliniken tilbyr en unik trygghetsgaranti etter brystforstørrelse?

Akademiklinikens visjon er å ha verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv. Det er derfor viktig at du som pasient hos oss skal føle deg trygg på at du valgte Akademikliniken. Vår kompetanse og tilgjengelighet er din trygghet. Akademikliniken tilbyr derfor alltid tryggehetsgaranti på følgende i 1 år etter din brystforstørrelse:

• Kapselkontraksjon
  • Unormal arrdannelse
  • Postoperative blødninger
  • Postoperative infeksjoner
  • Rotasjon
  • Ruptur
  • Dobbelbryst / Bottoming-out

Akademiklinikens unike trygghetsgaranti dekker våre pasienter i langt større grad enn en ordinær kapselgaranti som normalt gis ved brystforstørrelse med implantat. Trygghetsgaranti er alltid inkludert i grunnprisen ved en brystforstørrelse, man har og mulighet til å velge utvidet trygghetsgaranti på 3 eller 5 år. Les mer om vår tygghetsgaranti her.

Hvorfor velge Akademikliniken?

Kompetanse og sikkerhet:

• Akademiklinikens plastikkirurger er autoriserte og spesialutdannede.
  • Vårt personell består av autoriserte og spesialistutdannede anestesileger, operasjons-, anestesi- og intensivsykepleiere, samt erfarne intensiv- og avdelingssykepleiere.
  • Du ivaretas av erfarent anestesipersonell som gir deg trygg og sikker narkose, kontinuerlig postoperativ overvåking, samt god og gjennomtenkt smertelindring.
  • Akademiklinikens kirurger er medlemmer i NPF (Norsk Plastikkirurgisk Forening), som gir økt trygghet for deg som pasient.
  • Akademiklinkens kirurger er medlemmer av Norsk Forening for estetisk plastikk kirurgi. (NFEP).
  • Akademikliniken er tilknyttet Norsk Pasientskadeerstatning (NPE)
  • Akademiklinikens plastikkirurger er ledende når det gjelder forskning og utvikling og utdanner andre kirurger globalt.
  • I mer enn 10 år har Akademikliniken arrangert Beauty Through Science – en internasjonal kongress, som samler rundt 1000 plastikkirurger, dermatologer og estetiske eksperter fra hela verden, for å utveksle kunnskap og erfaring.
  • Våre pasienter kan og velge å overnatte på klinikken etter inngrepet. Man vil da få tildelt et privat rom man disponerer under hele oppholdet, samt bli passet på av autorisert sykepleier under hele besøket.

Etter inngrepet:

• Ved eventuell operasjonskomplikasjon inngår Akademiklinikens tryggehetsgaranti alltid i minimum 1 år etter en brystforstørrelse med implantat (silikon).
  • Du kan komme på så mange kontroller du selv ønsker helt uten ekstra kostnad.
  • Sluttkontroll etter 6 måneder hos kirurg.

Har du spørsmål rundt brystkirurgi? Vår plastikkirurg Dr. Mette Haga er en av Norges mest erfarne innen brystkirurgi, og kan hjelpe deg å finne riktig løsning for dine bryst. Ut august tilbyr vi gratis konsultasjon på bryst hos Dr. Mette Haga.

WEBBOOKING