Publisert 2014-01-29

BRYLLUPSMESSE Hotel Britannia, Trondheim 02.02 kl. 13-20

Akademikliniken er på plass på årets brudemesse Hotel Britannia søndag 02.02.14 kl. 13-20:00.
Besøk messen og la deg bli bergtatt og forført for en liten stund, enten du er en kommende brud/brudgom, forlover eller bare ønsker litt inspirasjon.
Dette blir en uforglemmelig dag.
Stikk innom vår stand for unike tilbud. Les mer her.
Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/