Publisert 2019-10-04

“Behandlingene fjernet det slitene preget i ansiktet mitt” – Ann Kristin, 53 år

Da Ann Kristin (53) tok kontakt med Akademikliniken var det ikke fordi hun ønsket en voldsom forandring.

“Jeg har lenge følt jeg så mer sliten og uopplagt ut enn jeg var, og jeg ønsket råd for hvilke alternativer som fantes for meg.” forteller hun.

Filler

 

Hun satte opp en time til konsultasjon hos kosmetisk sykepleier Maria i Oslo.

“Under selve konsultasjonen fikk jeg gode råd og veiledning. Sammen kom vi frem til at injeksjonsbehandling kunne være en løsning for meg. Jeg har alltid vært litt skeptisk til behandling med injeksjoner. Man har sett mange som ser kunstig og unaturlig ut, så vi bestemte oss for å starte varsomt.”

 

Filler

 

Ann Kristin ble behandlet med Restylane skinbooster og injeksjoner i kinn, kjeve, leppe og pannen, i tillegg fikk hun fjernet en pigmentflekk på kinnet med IPL og kremer fra Akademikliniken Skincare og ZO Skin Health.

“Fjerning av pigmentflekken var utrolig effektivt!” forteller hun. “Den var kanskje ikke veldig synlig, men den ble borte etter første behandling. I tillegg er det første gang i livet at jeg har en hudpleierutine som jeg bruker morgen og kveld. Huden mye bedre ut enn tidligere. Jeg har tenkt på å kanskje prøve en hudpleiebehandling i tillegg for å se om huden kan bli enda bedre!”

 

Filler

 

På spørsmål om hun har angret på behandlingene svarer hun “Nei, jeg har ikke angret på at jeg fikk utført behandlingene. Dagen etter behandling fikk jeg faktisk flere kommentarer om at jeg så godt ut. En spurte til og med om jeg hadde klippet håret. Mitt inntrykk er at hvis man får utført behandlingen hos en behandler som forstår pasientens ønsker og behov, skal man ikke være bekymret for å se unaturlig ut etter behandling. Mitt beste tips er å finne en klinikk man stoler på, som har et godt rykte og estetisk sans. For meg ble Akademikliniken riktig – jeg fikk den myke starten jeg ønsket.”

 

Ønsker du å snakke med en av våre behandlere? En konsultasjon hos AK er helt uforpliktende. Time kan du enkelt booke her>

 

Tekst og bilder er gjengitt med tillatelse fra pasienten.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/