Hudterapeut tilgjengelig for behandling og konsultasjon

Publisert 2017-12-21

Amila også på Ullevål

Fra januar vil Amila være åpen for konsultasjon og behandling på Walk-in-clinic Smestad og klinikk på Ullevål.

Amila kosmetisk sykepleier

Flere kjenner nok Amila fra vår Walk-in-clinic på Smestad. Fra og med januar vil Amila også ha dager, som hun vil være tilgjengelig for behandling på klinikken  vår på Ullevål. Amila er kosmetisk sykepleier, og har hovedfokus på sunn og frisk hud. Hvor det er hovedfokus på glød, hudforyngring, reduksjon av pigment, acne og arr.

Derfor brenner hun for å sette opp indivduelle produkt og behandlingsprogrammer. Hun jobber i hovedsak med IPL, hårfjerning, pigmentreduksjon, sprengte blodkar og generell rødhet. Du kan derfor booke time hos henne nå innen Hydrafacial, Dermapen og hudkonsultasjoner. Amila utfører alle behandlinger, som våre kosmetiske sykepleiere Hilde og Mai med unntak av injeksjoner.

Amila er  utdannet sykepleier ved Lovisenberg Diakonale høgskole 2009. Hun har jobbet som sykepleier på Ullevål sykehus siden det. Videre har hun utdannet seg til kosmetisk sykepleier mars 2017 ved Hudpleieakademiet. Hun har også gått i praksis hos Dr Jon Langeland. Etter praksisen har hun jobbet ved Akademikliniken Walk-in-clinic Smestad.

Amila sine kunder gir tilbakemelding på at de føler seg godt ivaretatt, og er glad for at hun bruker god tid og informerer grundig under hele prosessen.

Du har nå muligheten til å booke time hos Amila, både på vår Walk-in-clinic på Smestad og på vår klinikk på Ullevål. Vi er veldig fornøyd med at Amila vil være så fleksibel ovenfor våre kunder.

Ønsker du å booke en time for en hudkonsultasjon, eller har du spørsmål så book en uforpliktende konsultasjon.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd