Publisert 2017-12-21

Amila også på Ullevål

Fra januar vil Amila være åpen for konsultasjon og behandling på Walk-in-clinic Smestad og klinikk på Ullevål.

Amila kosmetisk sykepleier

 

Flere kjenner nok Amila fra vår Walk-in-clinic på Smestad. Fra og med januar vil Amila også ha dager, som hun vil være tilgjengelig for behandling på klinikken  vår på Ullevål. Amila er kosmetisk sykepleier, og har hovedfokus på sunn og frisk hud. Hvor det er hovedfokus på glød, hudforyngring, reduksjon av pigment, acne og arr.

 

Derfor brenner hun for å sette opp indivduelle produkt og behandlingsprogrammer. Hun jobber i hovedsak med IPL, hårfjerning, pigmentreduksjon, sprengte blodkar og generell rødhet. Du kan derfor booke time hos henne nå innen Hydrafacial, Dermapen og hudkonsultasjoner. Amila utfører alle behandlinger, som våre kosmetiske sykepleiere Hilde og Mai med unntak av injeksjoner.

 

Amila er  utdannet sykepleier ved Lovisenberg Diakonale høgskole 2009. Hun har jobbet som sykepleier på Ullevål sykehus siden det. Videre har hun utdannet seg til kosmetisk sykepleier mars 2017 ved Hudpleieakademiet. Hun har også gått i praksis hos Dr Jon Langeland. Etter praksisen har hun jobbet ved Akademikliniken Walk-in-clinic Smestad.

 

Amila sine kunder gir tilbakemelding på at de føler seg godt ivaretatt, og er glad for at hun bruker god tid og informerer grundig under hele prosessen.

 

Du har nå muligheten til å booke time hos Amila, både på vår Walk-in-clinic på Smestad og på vår klinikk på Ullevål. Vi er veldig fornøyd med at Amila vil være så fleksibel ovenfor våre kunder.

 

Ønsker du å booke en time for en hudkonsultasjon, eller har du spørsmål så book en uforpliktende konsultasjon.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/