Publisert 2019-08-22

Akademikliniken Smestad flytter

Den 26/8 vil Akademikliniken avd. Smestad flytte til nye og flotte lokaler i samme bygg som vår kirurgiske avdeling på Ullevål. 

Klinikken blir å finne i Sognsveien 70A rett ved Ullevål stadion og Ullevål T-bane, bare noen kilometer fra våre tidligere lokaler, men stadig sentralt på ring 3. Inngangen finner du ved siden av Elkjøp Megastore.

Vår nye klinikk vil ha bedre forbindelse med både T-bane og buss, samt parkeringshus både i kjelleren og rett over gaten på Ullevål stadion.

Vi gleder oss til vi sees igjen i våre nye lokaler. Skulle du ha noen spørsmål er det bare å spørre din faste behandler.

Etter flyttingen blir vi stadig å treffe på samme telefonnummer og e-post:

Tel: 22060003

Email: oslo@akademikliniken.no

Vi gleder oss til å se deg i våre nye lokaler!

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/