Publisert 2019-03-01

Endelig er den her! Vi lanserer Pure RetinOil

Pure RetinOil

Hudpleieprodukter som inneholder vitamin A  har lenge vært i vinden, da vitamin A har positiv effekt på en rekke hudproblemer. Med vårt seneste tilskudd til vår skincareserie, Pure RetinOil, benytter vi oss av A-vitaminets fantastiske egenskaper.

Pure RetinOil virker stimulerende på hudens cellefornyelse, forbygger aldring av huden, reparerer solskader og virker pigmentutjevnende. På ingredisenslisten står og Bakuchiol som skal være et plantebasert alternativ til Retinol, og som det beste av alt, har en positiv effekt på uren hud og store porer.

Akademikliniken Skincare er en prisvinnende hudpleieserie utviklet av et team av eksperter bestående av ledende biokjemikere, internasjonale kosmetiske eksperter, kirurger, hudleger og skjønnhetseksperter – alle knyttet til Akademikliniken.

Passer Pure RetinOil for deg?

Pure RetinOil er en lett hudolje som jobber med å forbedre hudstrukturen og hjelper på en rekke hudproblemer. Har du hud som er:

• Tidlig aldret
  • Pigmentert
  • Skadet av overdreven soling
  • Kombinert eller uren

kan dette være det perfekte produktet å supplere med i din daglige hudpleierutine, enten som serum under nattkremen eller alene til fetere hudtyper.

Pure RetinOil kan kjøpes på alle våre  klinikker.

Pris: 1495,-

Er du usikker på hva din hud trenger? Våre hudpleiere og kosmetiske sykepleiere tilbyr konsultasjon hvor du kan få hjelp til å finne behandling eller produkter tilpasset din hud.

HUSK Å BRUKE SOLFAKTOR

Det er sannsynligvis ikke nytt for deg at solen og dens stråler er skadelige for huden vår. UVA og UVB stråler forårsaker tidlig aldring av huden, ujevn pigmentering, tap av fuktighet og i verste fall celleforandringer. Når man bruker produkter med vitamin A er det ekstra viktig å beskytte huden. Day Maximal Sense SPF 50 fra Akademikliniken Skincare er en fuktighetsgivende solbeskyttelse med anti-aging egenskaper som gir høy UV-beskyttelse mot både UVA og UVB stråler og som fungerer utmerket under make-up.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.