Publisert 2017-11-28

6 gode grunner

Vurdere du på å gjøre en brystforstørrelse?

Her er 6 gode grunner for å velge Akademikliniken for din brystforstørrelse:

  • Høyt sikkerhetsfokus og spesialutdannede plastikkirurger og personell.
  • Skreddersydde løsninger og 3D simuleringer av et forventet resultat
  • Implantat av høyeste kvalitet
  • Unike metoder for brystforstørrelse; plastikkirurger fra hele verden kommer for å få utdannelse hos oss
  • Gode priser, og liten ventetid
  • Vi følger deg fra A til Å med ett års garanti, som inngår i prisen (med mulighet for forlengelse opp til 5 år)

Kanskje vil du forandre størrelsen og formen, tilpasse brystets utseende etter en graviditet, ved vektnedgang, eller handler det om å rekonstruere et bryst etter sykdom. Hvordan du trives med din kropp? Det vet bare du.

På Akademikliniken har vi over 25 erfaring, innen estetisk brystforstørrelse.

Har du spørsmål, så book en konsultasjonstime online med en av våre Plastikkirurger Mette Haga eller Bjørn Tvedt. Så vil de ta veldig godt vare på deg, og dine behov.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/