Publisert 2017-11-28

6 gode grunner

Vurdere du på å gjøre en brystforstørrelse?

Her er 6 gode grunner for å velge Akademikliniken for din brystforstørrelse:

• Høyt sikkerhetsfokus og spesialutdannede plastikkirurger og personell.
  • Skreddersydde løsninger og 3D simuleringer av et forventet resultat
  • Implantat av høyeste kvalitet
  • Unike metoder for brystforstørrelse; plastikkirurger fra hele verden kommer for å få utdannelse hos oss
  • Gode priser, og liten ventetid
  • Vi følger deg fra A til Å med ett års garanti, som inngår i prisen (med mulighet for forlengelse opp til 5 år)

Kanskje vil du forandre størrelsen og formen, tilpasse brystets utseende etter en graviditet, ved vektnedgang, eller handler det om å rekonstruere et bryst etter sykdom. Hvordan du trives med din kropp? Det vet bare du.

På Akademikliniken har vi over 25 erfaring, innen estetisk brystforstørrelse.

Har du spørsmål, så book en konsultasjonstime online med en av våre Plastikkirurger Mette Haga eller Bjørn Tvedt. Så vil de ta veldig godt vare på deg, og dine behov.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd