Publisert 2019-09-02

3-step peel

WEB BOOKING

3step peel er effektiv behandling for melasma, solskader, fine linjer, ujevn/grov hud, store porer, “livløs” hud og akne ,og passer for alle hudtyper og hudfarger. 3-step peel  består av en kombinasjon av TCA og retinolkrem, og resultatet vil være synlig kun etter bare en behandling. De første 3-5 dager vil du oppleve flassing og rødhet.  Etter noen dager kan man bruke sminke, og flassingen vil avta. Før behandling må huden må forbehandles minst 6 uker med retinol/tretinoinprodukter fra ZO Skin Health. For et bedre resultat av 3 Step peel kan du også fortsette med produktene i etterkant av behandlingen. Peelen brukes både som forsterkning av kremprogram eller som kur for kraftigere indikasjoner som f.eks arr. Peelingen kan kun utføres av godkjente medisinsk personell som vil følge deg opp gjennom hele behandlingsprosessen.

Hva skjer før behandlingen?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Du må fylle ut et helseskjema, i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling før din konsultasjon. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere eller hudpleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser og det blir god anledning til å stille spørsmål. I de fleste tilfeller vil man kunne utføre behandlingen samme dag som konsultasjonen.

Hva skjer etter behandlingen?

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter du har utført en peeling. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 for å minimere risikoen for at det ikke skal oppstå skader i huden etter behandling. Før du drar fra klinikken, vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen, og eventuelle reaksjoner som kan oppstå. Har du spørsmål etter behandling kan du alltid ta kontakt med klinikken hvor du fikk utført behandlingen. Vi gjør oppmerksom på at antall behandlinger kan variere utifra hudtilstand.

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/