Publisert 2016-12-04

Andre Adventstilbud uke 49

Adventstilbud-2

2. Søndag i Advent: ZO Exfoliating Polish.

ZO Exfoliating Polish: En peeling basert på magnesium krystaller som sammen med Avit forsterker cellefornyelsen. Etterlater huden ren, myk og full av antioksidanter. Huden blir glatt og får en flott glød. Perfekt underlag for make-up.

Det varme sollyset er borte, og kveldene blir fort mørke. Unn deg en god scrub til huden, og få en strålende hud som gløder i vintermørket.

Pris kr. 675,- (ord.795,-).

Les mer om våre kremprodukter.

Tilbudet varer uke 49.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/