Solskadet hud

Soleksponering fremskynder aldringen av huden og kan gjøre skade på huden din.

Dette kan solskader gjøre med huden din :

  • Uregelmessig pigmentering
  • Større porestørrelse
  • Overfladiske kar
  • Finere eller grovere rynker

Akademikliniken har lang erfaring med behandling av solskader, og kan vise til svært gode resultater.

Du kan lese mer konkret om rynket hud i rynkeguiden.

Vi skreddersyr en behandling til deg basert på din tilstand og dine ønsker. Ta kontakt med oss i dag for å bestille en konsultasjon.

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er helt uforpliktende.
Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling.
Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister. Er det tid og mulighet, kan behandling foretas i forbindelse med konsultasjonen.

Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige  dersom du har spørsmål.

Vi skreddersyr en behandling som er avhengig av hvordan forandringene dine ser ut.

Laserbehandling
Det finnes ulike former for laserbehandling for ulike hudproblemer. Vi benytter bl.a Fraxel, IPL, Matrix RF og CO2 laser.

Peeling
Kjemisk peeling er en utprøvd metode for å redusere eller fjerne pigmentflekker. Gamle og skadede hudceller fjernes, og huden stimuleres til nydannelse. Ved overfladiske forandringer bruker vi lettere peeling. Den mildeste er AK-peeling, som gir en lett oppfriskning av huden. Når vi skal ta bort mer utbredte og dypere pigmentflekker og slike som har vært til stede over lang tid, bruker vi en kraftigere peelingbehandling. Du må regne med at huden flasser skikkelig.

Hudpleieprodukter
Bruk av solbeskyttelse er et must for at resultatet av behandlingene skal holde seg så bra som mulig.
Selv om laser- og peelingbehandlinger forbedrer hudens utseende og struktur, bremser de ikke aldringsprosessen.
Ved bruk av riktige hudpleieprodukter, jevnlige AK-peel og ALLTID bruk av solbeskyttelse, gjør du ditt for at hudens aldringsprosess går langsommere.

Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene.

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling.
I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig.

Hos Akademikliniken får du god info om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi.

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes.
Du vil  få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Du kan lese mer om priser her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/