Overnatting på Akademikliniken etter store operasjoner

Plastikkirurgi, Bukplastikk

På Akademikliniken har vi pasientsikkerhet og din trygghet i fokus, og vi skiller oss ut ved at vi rutinemessig på alle større inngrep inkluderer en overnatting på klinikken.

Hvorfor overnatting etter mageplastikk og/eller store kombinasjonsinngrep?

Kombinasjon av flere inngrep eller en mageplastikk er omfattende og krever lengre operasjonstid. Ofte gjøres det fettsuging samtidig for å forme kroppen på best mulig måte. Dette innebærer at store mengder vev og fett fjernes.

Som ved alle kirurgiske inngrep vil det være en liten risiko knyttet til operasjonen. For å forebygge og hindre at disse oppstår, er overnatting på klinikken første døgn svært viktig.

Tryggere opplevelse

All forskning og vår erfaring tilsier at vi med dette reduserer risiko for både blødning og blodpropp, i tillegg til at du får en tryggere opplevelse som pasient hos oss på Akademikliniken.

En overnatting første døgn etter operasjon sikrer at du får de nødvendige medisiner og smertelindring, mat og pleie, samt hjelp til å mobiliseres opp av sengen. Du vil bli overvåket av en rutinert intensivsykepleier, som også har kontakt med din kirurg.

Dette gjør det langt lettere å reise hjem neste dag, og vi erfarer at også resten av tilhelingsperioden går lettere for våre pasienter.