Publisert 2021-06-22

Hvordan går jeg fram om jeg ønsker å gjennomføre brystforstørrelse?

Det viktigste er at du bestiller en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kirurger, du kan benytte deg av vår online booking eller ta direkte kontakt per telefon.

Under konsultasjonen vil kirurgen foreta analyse av dine brystmål, kjertelvev og hudkvalitet for å best kunne anbefale størrelse og type implantat. Om du ønsker å gå videre vil neste steg være å bestemme plasseringen av implantatet over eller under den store brystmuskelen. Ca 90 % av pasientene får implantatet plassert under  muskelen, hvorav 10% får protesen plassert over muskelen, avhengig av hvor tykt eget kjertelvev og fettvev er i brystet.

Etter undersøkelse og grundig vurdering, prøver du implantat størrelsene i  en BH og få demonstrasjonsbilder av  operasjonsresultatet  ved et 3D bilde framstilt i Vectra maskinen.

Skulle du ha løshet i brystene med heng som ikke lar seg korrigere med bare protese vil det kunne være aktuelt å uføre brystløft.

Etter konsultasjonen, vil du møte pasientkoordinator som gir deg all informasjon knyttet til operasjonen og har ansvar for alt praktisk i forbindelse med operasjonen din som f. eks.  booking av dato, resepter og den skriftlige informasjon som du trenger.

Did you find this FAQ helpful?

Alle innlegg for FAQ