Publisert 2021-06-22

Hvordan går jeg fram om jeg ønsker å gjennomføre brystforstørrelse?


Det viktigste er at du bestiller en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kirurger, du kan benytte deg av vår online booking eller ta direkte kontakt per telefon.

Under konsultasjonen vil kirurgen foreta analyse av dine brystmål, kjertelvev og hudkvalitet for å best kunne anbefale størrelse og type implantat. Om du ønsker å gå videre vil neste steg være å bestemme plasseringen av implantatet over eller under den store brystmuskelen. Ca 90 % av pasientene får implantatet plassert under  muskelen, hvorav 10% får protesen plassert over muskelen, avhengig av hvor tykt eget kjertelvev og fettvev er i brystet.

Etter undersøkelse og grundig vurdering, prøver du implantat størrelsene i  en BH og få demonstrasjonsbilder av  operasjonsresultatet  ved et 3D bilde framstilt i Vectra maskinen.

Skulle du ha løshet i brystene med heng som ikke lar seg korrigere med bare protese vil det kunne være aktuelt å uføre brystløft.

Etter konsultasjonen, vil du møte pasientkoordinator som gir deg all informasjon knyttet til operasjonen og har ansvar for alt praktisk i forbindelse med operasjonen din som f. eks.  booking av dato, resepter og den skriftlige informasjon som du trenger. Les mer om brystforstørrelse.

Did you find this FAQ helpful?
0
0

Alle innlegg for FAQ

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/