Publisert 2021-06-22

Hvordan bestemmer jeg størrelsen på brystimplantatet?

Det som gir det beste og mest forutsigbare resultatet ved valg av størrelse, er et implantat som passer til  din anatomi og huds tykkelse. Vi anbefaler implantat med utgangspunkt i din naturlige brystbredde, da det gir det mest estetiske utseende og form. Slik bevares den naturlige begrensningen av brystet ditt mot armhulen, og implantatet blir liggende mest mulig stabilt. Med Vectra 3D maskin får du et godt inntrykk av hvordan et resultat kan se ut, her har du muligheten til å prøve ut forskjellige implantater og hvilke resultater ulik form eller størrelse vil gi. Dette gir deg et bedre utgangspunkt for et trygt og sikkert valg i størrelse og form av implantat.

Did you find this FAQ helpful?

Alle innlegg for FAQ