Publisert 2021-06-22

Hvor lenge holder brystimplantater?


Dagens brystimplantater har lang holdbarhet og trenger ikke å bli skiftet ut. Dette avhenger selvfølgelig du har fått riktig satt inn riktig implantater i første omgang.  Store vektendringer eller svangerskap/amming som kan påvirke brystvevet er vanskelig å forutse, men kan føre til at man trenger en korrigering eller skifte av implantat.

Innhold, konsistens og overflate er utviklet gjennom kontinuerlig forskning for å gi best mulig holdbarhet. Studier dokumenterer kvalitet og holdbarhet ved 10 år og 20 års oppfølging. Med dagens implantater, forventer vi at disse skal kunne beholdes tilsvarende eller lengre. Er brystene dine myke og fasongen tilfredsstillende er det ikke nødvendig å skifte protesene.

Ved brystforstørrelse med implantat bruker vi vår egenutviklede metode, Akademisnittet, som i dag er en av fremste og mest brukte teknikkene i verden.

 

 

Did you find this FAQ helpful?
0
0

Alle innlegg for FAQ

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/