Publisert 2021-06-22

Hvilke implantat passer best for meg?


Valg av implantat er avhengig av hvilken form og uttrykk du ønsker. En god vurdering av din brystfasong og ditt brystvev, vil også være nyttig for å gi deg råd om hvilken proteseform som vil kunne gi deg det beste resultatet.
Vår målsetting er å skape en optimal estetisk brystform ved å finne et implantat i riktig størrelse til din kropp. Ut ifra en vurdering av din brystform, din kropp og dine ønsker om brystfylde, anbefaler vi implantatet som gir deg det mest attraktive brystet.

Anatomiske (dråpeformede) implantat vil gi den brystforstørrelsen og fylden med mest naturlig utseende. Avhengig av hvordan ditt brystvev er vil man kunne velge protese etter behov for å fylle ut brystet, og hvor mye volum du ønsker.
Noen brystfasonger for eksempel tubulære bryst, krever at protesen bygger ut manglende volum og fylde i nedre halvdel av brystet, da vil et anatomisk implantat være det riktige valget for å oppnå best mulig fasongforbedring.
Hos andre mindre bryst og litt lavtsittende brystvorte, vil et anatomisk implantat kunne gi en naturlig fylde og et «løft» av brystvorten til en forbedret estetisk form.

Runde implantat finnes i ulike projeksjoner dvs hvor mye protesen kurver, i tillegg til størrelser. Jo høyere projeksjon, jo mer toppfylde vil du oppnå med en slik protese. Brystet vil få et rundere preg og fylde mer lik den man får ved bruk av push-up BH. En rund protese med en mer moderat profil vil gi et resultat som er mer naturlig mht fylde på øvre del av brystet.

Did you find this FAQ helpful?
0
0

Alle innlegg for FAQ

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/