Publisert 2021-06-22

Hvilke forberedelser bør jeg gjøre før en brystforstørrelse operasjon?

Beslutningen om en operasjon bør være grundig vurdert og gjennomtenkt. Du vil få svar på mange spørsmål ved en uforpliktende konsultasjon hos oss hvor du får en individuell vurdering. Det vil være nyttig for deg å orientere deg via våre nettsider slik at du får en best mulig orientering om operasjonen og hva du bør være forberedt på mht tiden etter operasjon, forventet resultat og mulige komplikasjoner.

Les grundig igjennom all informasjon du får av oss. Denne informasjonen inneholder blant annet orientering om medisiner og vitaminer du ikke skal ta like før operasjon, dusjing før operasjon og eventuelt andre hensyn avhengig av hvilket inngrep du skal utføre. Det er nødvendig å planlegge den første tiden etter operasjon, slik at du vet at du får tilstrekkelig ro og hvile ut ifra de råd vi gir deg.

Risiko for brystkreft øker ikke ved brystimplantater, og er ikke et hinder for brystundersøkelser. Har du flere i familien med brystkreft, anbefaler vi deg før et hvert brystinngrep å utføre mammografi.

Did you find this FAQ helpful?

Alle innlegg for FAQ