Publisert 2021-06-22

Hva med implantater ved graviditet og amming?

Silikonmplantatene tar ikke skade av graviditet eller amming. Ved et eller flere svangerskap kan imidlertid brystet endre volum og fasong. Dette kan skje både med og uten implantat og graden av forandring av brystvevet er vanskelig å forutse. Slike forandringer i løpet av livet vil kunne gi en endring av form og fylde av brystene. Opplever du forandringer vil et skifte av implantat eller brystløft kunne gi forbedring av brystfasongen.

Did you find this FAQ helpful?

Alle innlegg for FAQ